"Kavatseme osaleda kõigil Eesti meistrivõistluste etappidel," rääkis rallisõitja oma plaanidest, kaardilugejana jätkab tänavu Silver Kütt. "Ja eesmärgiks on ennekõike tunda sõidust naudingut. Kui tulevad ka tulemused, siis seda suurem on nauding."

Jaanus Murakas jätkab samuti sama programmiga, mis möödunud hooajal ehk siis A-rühmas autoga Mitsubishi Lancer Evo 7. Kaardilugejana jätkab Jaago Kuriks. Kui kahel möödunud hooajal võisteldi A-rühmas vaid karikavõidule, siis tänavu on taas mängus meistritiitel.
"Põhiliseks eesmärgiks on osaleda kõigil etappidel ja loomulikult võimalikult hea tulemusega," kommenteerib Jaanus Murakas. "Arvestades eelmiste hooaegade tulemusi - Eesti karikavõistlustel saavutasime ülemöödunud aastal 1. koha ja mullu 2. koha - siis kindlasti tahaks tänavu konkureerida meistritiitlile. Auto juures talve jooksul mingeid suuremaid ümberehitusi ei teinud. Üheks põhjuseks oli ka asjaolu, et eelmise aasta viimasel etapil leidsime üles autot kaua vaevanud vea, mis oli seotud elektroonikaga ja juba siis sai autot tublisti parandatud."

Rein Luik
Foto: Rein Luik