Võistlusel pikalt esikolmiku koha pärast heidelnud Margus Murakas kaotas väärtuslikke sekundeid võistluse 10. kiiruskatsel, kus sõitis teelt välja paljudele teistelegi sõitjatele saatuslikuks saanud paremkurvis.

„See oli huvitav ja keeruline katse, kus paljudes kohtades oli pidurdusmaad väga raske hinnata,” kommenteeris Mitsubishi Lancer Evo 9 auto roolis kihutanud Margus Murakas. „Antud kurv, kus paljud välja sõitsid, oligi üks selline tüüpiline, kus kõik raskendavad asjaolud lihtsalt kokku olid sattunud. Lisaks olid teed täna kuidagi väga kehva pidamisega. Meistrivõistluste arvestuses on muidugi esikohta nüüd väga raske püüda, aga läheme Saaremaale heitlema vähemalt pronksmedali pärast.”

Seevastu on lootused meistrivõistluste kuldmedali pärast võidelda suured võistkonna teisel rallipaaril Jaanus Murakas – Jaagu Kuriks, kes küll Mulgi rallilt punktilisa ei saanud, kuid jäävad A-rühma punktitabeli liidritest maha vaid 7 punktiga.

„Esimesel õhtul toimunud linnakatsel tegime ühe valearvestuse ja sõitsime vastu tänavakivisid ratta alt ära,” nentis Jaanus Murakas. „Jätkasime teisel päeval küll superralli-süsteemis, kuid lihtsalt seepärast, et sellest avariist kiiremini taastuda. Tihti on pärast sellist avariid raske taas kohaneda ja sõidurütmi leida ning arvasime, et parem taastuda siin Viljandis, kui jätta see järgmisele võistlusele.”