Kahel esimesel päeval tuli neil sõita tehniliste probleemidega, nende Mitsubishi Lancer 9-l ei töötanud korralikult kütusesüsteem. Vaatamata sellele õnnestus neil oma kohta järk-järgult parandada. 29 P-WRC võistluspaari nädalavahetus oli konkurentsitihe. Avapäeva lõpus oli teise koha heitluses poole minuti sees tervelt üheksa ekipaaži ning ka viimase päeva eel ei olnud poodiumikohad veel jaotatud.

Pühapäevast sõitu alustas Rauam neljandalt kohalt, kuid tõusis kohe kolmandaks. Päeva teisel katsel katkestas Rauami ees olnud Mirco Baldacci. Eestlane jätkas teisel kohal ning hoidis oma positsiooni lõpuni.

Pika võistluse järel on Rauam õnnelik. "Suutsime teist kohta hoida ja see on hea," ütles ta. "Kui auto vigadest lahti saime, läks kohe ka sõit paremini." Teist aastat MM-sarjas osalev Rauam sõnas, et heade tulemuste nimel on kaua vaeva nähtud. "Nüüd on näha, et hakkame stabiilsemaks muutuma."

Rauam ja Kütt tõusid P-WRC punktitabelis 12 punktiga kolmandaks. Nende ees olevad Aigner – Wicha (20 punkti) ja Ketomaa – Teiskonen (14 punkti) on sel hooajal osalenud kolmel etapil, kuid Rauamil oli Kreeka ralli aasta teine võistlus.

Rauami järgmine ralli on juuni keskel toimub Türgi MM-etapp.