Taas sai kiiruskatsel paremuselt teise aja kirja Gross, kes kaotas Märtinile 10,9 sekundit. Vasaraudzis oli kolmas 17,8 sekundit Märtinist aeglasemana.

Järgmised kohad hõivasid Pärs, Jeets, Gardemeister ja Prokop.

Märtini edu Vasaraudzise ees kasvas 48,8 sekundile.

Tänak kaotas kiiruskatsel Märtinile 1:20,5 ja pidi mööda laskma Prokopi, kes tõusis kolmandaks. Viiendaks tõusis Jeets ja kuuendaks langes Gardemeister.

Järgnevad Pärs, Saluri, Kisiels ja Uus.

5. kiiruskatse

Markko Märtin ja Kristo Kraag jätkasid teist võistluspäeva eksimatult. Võit tuli ka teisel kiiruskatsel.

Head tööd tegi Georg Gross, kes suutis 0,1 sekundiga edestada lätlast Vasaraudzist, kaotus Märtinile vastavalt 9,6 ja 9,7 sekundit.

10,5 sekundiga kaotas Märtinile Tänak. Edasi tulid Prokop, Pärs, Gardemeister ja Murakas.

Kokkuvõttes kasvas Märtini edu Vasaraudzise ees 31 sekundile. Kolmas on Tänak, kes kaotab juba 53,1 sekundit.

Neljandaks tõusis Prokop ja viiendaks Gardemeister. Järgnevad Jeets, Pärs ja Murakas.

4. kiiruskatse

Markko Märtin ja Kristo Kraag alustasid teist võistluspäeva sealt, kus reedel lõpetasid. Taas tuli katsevõit lätlase Vasaraudzise ees, seekord 2,5 sekundiga.

10,5 sekundit kaotas Tänak ja on ka kokkuvõttes kolmas.

Reedel tehniliste probleemide tõttu palju aega kaotanud Georg Gross tegi suurepärast sõitu ja oli kiiruskatse neljas. Järgnesid Egon Kaur, Aigar Pärs ja Toni Gardemeister.

Kokkuvõttes liidrite osas muutusi ei toimunud. Juhib endiselt Märtin 21,3 sekundiga ja 42,6 sekundiga Vasaraudzise ja Tänaku ees. Järgnevad Kaur, Prokop, Jeets, Gardemeister ja Pärs.

3. kiiruskatse

Kolmandal, ralli kõige pikemal kiiruskatsel tegi Märtin lähima rivaali Vasaraudzisega vahe sisse, võites teda 15,1 sekundiga.

Ott Tänak sõitis välja paremuselt kolmanda tulemuse ja jäi Märtinist maha 21,2 sekundiga. Tänak tõusis kolmandaks ka üldarvestuses.

Neljandaks tõusis Egon Kaur, kes sõitis välja võrdse aja Martin Prokopiga. Kaheksandaks kukkunud Toni Gardemeisterist möödusid Raul Jeets ja lätlane Kisiels. Enne 3. katset 3. olnud Georg Gross langes tehniliste probleemide tõttu kaugele taha.

2. kiiruskatse

Teisel kiiruskatsel käis tihe rebimine Markko Märtini ja lätlase Ivars Vasaraudzise vahel. Märtin jäi lõpuks peale vaid 0,7 sekundiga.

Märtinile 4,7 sekundit kaotanud Georg Gross tõusis üldarvestuses kolmandaks möödudes nii kiiruskatsel kui üldarvestuses neljandal kohal olevast Ott Tänakust.

Viies oli Egon Kaur ja kuues Martin Prokop, seitsmendaks tõusis Toni Gardemeister.

1. kiiruskatse

Mad Croc Rally Estonia esimesel kiiruskatsel oli publiku rõõmuks kiireim Ford Focus WRC-l tagasitulekut ralliteedele tegev Markko Märtin.

Täpselt kolme sekundiga jäi Märtinist maha lätlane Ivars Vasaraudzis Mitsubishi Lancer WRC-l. Lätlasega samasse sekundisse sõitsid ka Ott Tänak Subaru Impreza WRX STI-l ja Georg Gross Ford Focus WRC-l.

Järgnes Egon Kaur Subarul ja tšehh Martin Prokop Ford Fiesta S2000-l.

Esikümnesse mahtusid veel Raul Jeets Mitsubishi Evo IX-l, Toni Gardemeister Ford Fiesta S2000-l, Ago Ahu Subaru Imprezal ja Margus Murakas Mitsubishi Evo IX-l.