Koomik David Letterman

Bob Uecker: "Autovõidusõitjad on hullumeelsed. Nad ei lõpeta võistlemist ka kõrges vanaduses. Arizonas on grupp ätte, endisi piloote, kes gaasipedaalile enam pihta ei saa. Nad kogunevad parklasse, täidavad bensiinipaagid ning lasevad autodel vabakäigul möriseda. Kelle masinal esimesena bensiin otsa saab, on kaotaja."

Chicago Cubsi treener Dallas Greenilt küsiti, mida ta arvab sellest, et pärast kohtumist tungivad riietusruumi küsimusi esitama ka naisajakirjanikud. "Mul pole selle vastu midagi," vastas Green. "Ega nad suuda välja mõelda lollimaid küsimusi kui mehed."

"Piibel käsib armastada kõiki ligimesi, ent Piibli kirjutamise ajal polnud spordiajakirjanikke."

Pesapallitreener Alvin Dark

Teleris näidati kord intervjuud Milwaukee Brewersi treeneri Harvey Kuenniga. Mees sõnas nõnda: "Olen haige teie piip küsimustest piip Minneapolise pesapallistaadioni kohta. Ainus vastus, mille te saate on: "Minge piip!" Ma ei taha enam kunagi näha ühtegi piip Minneapolise piip ajakirjanikku, kes esitab piip küsimusi. Te piip ei lase läbi ühtegi vastust. Iga teise sõna kustutate maha või asendate piibitamisega."

"Ajakirjanikud ümbritsevad mind pidevalt - tunnen end pardiemana, kellel on tosin kärnast poega."

Pesapallur Dave Kingman

"Olen olnud eluaegne Chicago Cubsi fänn ja aastate jooksul välja kannatanud kõik - vastu seina vigaseks jooksvad tagamängijad, jalgu sõlme keeravad söötjad ja lööjad, kes kuude kaupa pallile pihta ei saa. Ent nüüd aitab. Cubs on nii kehv, et mängijate vanemadki ütlevad oma lastest lahti."

Ajakirjanik Mike Royko

"Olla Chicago Cubsi fänn, see tähendab sama, kui lennata pidevalt kompanii õudus Air lennukitega, mis kukuvad alla kord nädalas."

Kirjanik Jim Langford

"Olete näinud nukku, mis kujutab Cubsi fänni. Keerad nuku üles ja too hakkab norskama."

Koomik Tiger Lyons

"Chicago Cubsi palavik! Nakatu ja ... sure!"

Kiri reklaamsärgil

"Chicago Cubs on teinud kaotusest kunsti."

Ajakirjanik John Schulian

"Kui tahad Cubsi pääseda, pead olema loll, võitlusvõimetu ning ei tohi osata pesapalli mängida. Pärast põhjalikke teste osutusin kõlblikuks ning mind võeti Chicagosse vastu."

Söötja Jim Brosnan

"Cubsil pole häda midagi. Kui mehed oskaksid ka pesapalli mängida, oleks nad suisa kõvad."

Pesapallur Bill Buckner

"Cubs pole meeskond, vaid satiir."

Ajakirjanik Jim Murray

"Pesapallifännid tulevad staadionile viha välja valama. Kodus on nad tuhvlialused, käituvad naise ees kui tappa saanud penid, ent siin lähevad mehed väge täis. Joovad ühe õlle, jäävad purju ja hakkavad röökima."

Pesapallur Rod Carew

"Kõik pesapallurid teavad, kui värdjalikud on fännid. Nad on täielik bullshit. Kui mängid hästi, on nad sinu poolt, kui mitte, siis vilistavad su välja. Nende ühine nimi on Fucking Asshole. Kui mõni ei saanud aru, kordan tähtede kaupa - F-u-c-k-i-n-g A-s-s-h-o-l-e!"

Pesapallur Bert Blyleven