Teleülekanne TV14-s tehakse seekord A. Le Coq Arenalt, kus kohtuvad Tallinna FC Flora ja Narva JK Trans. Sillamäel kohtuvad JK Sillamäe Kalev ja Tartu JK Tammeka, Viljandi linnastaadionil JK Tulevik ning Nõmme JK Kalju. Kalevi Keskstaadionil võõrustab JK Tallinna Kalev liidrit Tallinna FC Levadiat. Saaremaal Kuressaare linnastaadionil lähevad vastamisi FC Kuressare ja Paide Linnameeskond.

Meistriliiga XVI voor. Teisipäev, 16. juuni - eelvaated voorule:

kell 18.45 Sillamäe Kalevi staadion (Kesk 30, Sillamäe)
JK SILLAMÄE KALEV - TARTU JK TAMMEKA


JK Sillamäe Kalevi peatreener Anatoly Ushanov: "Koduväljakul proovime oma ilusat seeriat jätkata. Kindlasti tuleb raske mäng, aga loodan, et poisid võtavad võidu ära!"

Mängija Aleksandr Dubõkin: „Väikese puhkuseni on jäänud kaks mängu ja need on meile väga olulised. Võtame kõiki vastaseid võrdselt, proovime need mängud võita.“

JK Tammeka esindajate kommentaarid pole veel saabunud.

kell 18.45 Viljandi kunstmuru (Ranna pst 7, Viljandi)
VILJANDI JK TULEVIK - NÕMME JK KALJU


JK Tuleviku peatreener Marko Lelov: "Kahjuks eelmine mäng valmistas meile pettumust ja häbi. Igaüks meist peab vaatama endasse, saama tagasi võidutahte pingutusel, mitte mängima läbi illusioonide. Siis on jälle võimalik mängida Nõmmekate vastu võidu peale."

Mängija Martin Taska: "Eesti - Brasiilia maavõistlus, esimene mäng uuel kodustaadionil, vaja see ilusa mängu ja kolme punktiga sisse õnnistada".

JK Kalju esindajate kommentaarid pole veel saabunud.

kell 18.45 Kalevi Keskstaadion (Staadioni 3, Tallinn)
JK TALLINNA KALEV - TALLINNA FC LEVADIA

JK Tallinna Kalevi peatreener Aavo Sarap: "Kaigas tuleb asetada õige hammasratta vahele. Siis võivad ülejäänud vedrud, puksid ja rattakesed sebida palju tahavad, aga masin enam edasi ei liigu."

FC Levadia abitreener Marko Kristal: "Laupäevane mäng näitas, et me pole vaheaja järel jalgpalli mängimist unustanud. Paneme nüüd edasi!"

Mängija Jaroslav Dimitriev: "Eesmärk on võidelda sellest mängust kolm punkti välja. Ühtlasi on mäng Kaleviga peaprooviks enne laupäevast lahingut FC Floraga."

kell 18.45 Kuressaare linnastaadion (Staadioni 4, Kuressaare)
FC KURESSAARE - PAIDE LINNAMEESKOND


FC Kuressaare peatreener Jan Važinski: "Teisipäeval on ees järjekordne tabeli alumise poole derbi."

Mängija Rait Hansen: "Eelmise omavahelise mängu viik jäi kahtlemata kripeldama, sel korral tuleb kõik kolm punkti Saarele jätta!"

Paide Linnameeskonna peatreener Viktor Mets: "Eelis on sellel võistkonnal, kes paremini taastub pühapäevasest mängust ja suudab oma eelised paremini välja tuua."

Mängija Rauno Rikberg: "Mängud FC Kuressaare ja Paide LM vahel on alati täis võitlust ja põnevust esimesest viimase vileni."

kell 18.45 A. Le Coq Arena (Asula 4c) - telemäng TV14-s
TALLINNA FC FLORA - NARVA JK TRANS


FC Flora abitreener Teet Allas: "Narva ei ole veel leidnud oma mängu sel hooajal. Loodan, et surume koduväljakul neile tempo peale ja koksame omad võimalused ära."

Mängija Aivar Anniste: "Meie jaoks selle hooaja üks seni tähtsamaid mänge, mis suuresti määrab, kas me suudame veel Levadial kannul püsida ja kullaheitluses kaasa rääkida või mitte. Lähme kindlasti võitma ja muu meid ei rahulda."

JK Transi abitreener Aleksei Jagudin: "Kõigile on teada, et FC Flora on väga distsiplineeritud meeskond. Meie teame seda ka. Ettevalmistus mänguks on väga tõsine. Tahame võita.

Mängija Eduard Ratnikov: "Sõidame Tallinnasse, et kolm punkti võtta. Meil on vaja ainult võitu ja mingi muu tulemus meid ei rahulda."