Veel kaks ja pool minutit enne lõppu juhtisid võõrustajad 72:67, aga siis vormistasid Udonis Haslem ja Jason Williams 8:0 lõpuspurdi. Williams sai kirja 17 ja Haslem 16 punkti, viimasel ka 16 lauapalli. Shaquille O'Neal ja Ricky Davis lõpetasid 14 punktiga. Viiest mängust kaks võitnud kaotajate parim oli Eddy Curry 19 silmaga. Korvidevaeses kohtumises tuli enamus punkte algviisiku palluritelt, vahetusmeeste minimatšis jäi peale Miami 9:4.

Kaotustejadast sai läinud ööl lahti ka Washington Wizards, kes avas võiduarve võõrsil Atlanta Hawksi vastu 101:90. Seitsmenda järjestikuse kaotuse sai tabelisse aga Seattle Supersonics, kes kodus kaotas Detroit Pistonsile 103:107. Sonics pole mitte kunagi alustanud hooaega nii halvasti. Richard Hamilton panustas võitu 32 punkti, aga see eiteinud temast siiski mänguõhtu suurumat korvikütti.

Yao Mingi 34 silma vedasid Hosuton Rocketsi 85:82 võidule võõral väljakul Charlotte Hornetsi üle. Rocketsil on seitsmest kohtumisest  kirjas kuus võitu nagu ka San Antonio Spursil. Tiitlikaitsja paisutas kodus Milwaukee Bucksivastu edu juba korraks 40 punktile ja võttis kerge 113:88 võidu. Võitjate poolel küünsidid seitse mängijat vähemalt 12 punktini.

SPORTNET