MyFitnessi juhatuse liikme Raul Kinksi sõnul on fitness tänapäevase kiire eluviisi lahutamatu osa ning uus spordiklubi oma keskse asukohaga Viru Keskuses toob selle veelgi lähedamale. "Klubi liikmetena näeme head füüsilist vormi hindavaid elurõõmsaid ja positiivseid naisi ja mehi, kes ei treeni üksnes sportimise eesmärgil, vaid otsivad ka positiivset energialaengut. Fitness oma meelelahutuslikkuse, suhtluse ja tervislikkusega on elustiil iseeneses ning meie eesmärk on mugava keskkonna, inspireerivate tipptreenerite ja mitmekülgsete treeningvõimalustega luua kõik võimalused selle elustiili harrastamiseks," rääkis Kinks.

Fitnessihuvilistele tervikliku lahenduse pakkumiseks on spordiklubide kett sõlminud strateegilised koostöölepped Sportlandi ja Nike'iga. "Sportlandiga toimub tihe koostöö, kuna meie sihtrühmad paljuski kattuvad ning saame oma klientidele vastastikku pakkuda lisaväljundeid. Nike on meie eksklusiivne partner aeroobika promotsiooni osas, mis avab võimaluse tuua MyFitnessi klubidesse maailmatasemel tipptreenereid läbi viima trenne ja treenerikoolitusi," ütles Kinks.

MyFitnessi treeningvõimalusi juhib peatreener Kristi Roosimägi. 125 m² ja 116 m² suurustes stuudiotes toimuvad kuni 30 erinevat tüüpi rühmatreeningud, mis jagunevad kolmeks: kardiotreeningud, kus põhirõhk on asetatud vastupidavuse arendamisele (näiteks StepDance, Disco Spinn, BodyCombat); jõutreeningud, kus keskendutakse lihaskonna tugevdamisele ja lihastoonuse tõstmisele (näiteks BodyPump, BodyTone), ning Body&Mind treeningud, mis parandavad liikuvust ning hoolitsevad ühtaegu nii keha kui meele eest (näiteks Pilates, BodyBalance). Spin-trennide austajatele on MyFitness Viru Keskuse klubi rajanud Eesti suurima siserattatreeningstuudio, kus 35 bodybike-rattal sportides saab lisainnustust ainulaadsest värvimuusikast.

Läbi kahe korruse laiuvad kardiotreeningala ja jõusaal järgivad Põhjamaade ja Euroopa fitnesstrende, mis panevad rõhku just südametervise seisukohast olulistele kardiotreeningutele. Nii moodustab kardiotreeningmasinate osakaal 70% kogu treeningtehnikast, mis on Eestis ainulaadne. Kardioala ja jõusaali seadmed on välja valinud fitnessiguru Ott Kiivikas. MyFitness kontseptsioonis kesksel kohal olevat sotsiaalset suhtlemist võimaldab mugav lõõgastusala, kus saab trennikaaslastega aega veeta ja tervisejooke manustada. Klubis on ka kaks soome sauna ja solaarium.

Aastase otsekorralduslepingu sõlmimisel on piiramatut klubikülastust võimaldav täispakett kuutasuga 1299 krooni. Päevapaketi hind, mis võimaldab külastust nädala sees kuni kell 15 ja nädalavahetustel terve päev, on 999 krooni kuus. Esimesena Eestis pakub MyFitness paindlikku lepingut, mis võimaldab aastas ühe kuu treeningutest tasuta puhata. Klubiga saab liituda ühekordse 199-kroonise tasu eest, enne 3. märtsi liitujad saavad kingituseks MyFitnessi stiilse Nike spordikoti, mis sisaldab üllatust ja Sportlandi kinkekaarti väärtusega 200 krooni. Alaealistele fitnessihuvilistele on plaanis treeninggraafikusse tuua päevastel aegadel toimuvad spetsiaalsed noortetrennid, muudel aegadel on noored spordiklubisse oodatud koos vanemaga.

Klubi liikmetele toimub personaalne treeningnõustamine ning igaühele koostatakse soovi korral põhjalik treeningkava. Oma vormi jälgimiseks saavad liikmed tasuta sooritada koormustesti ning samuti saada treeningualast nõustamist. Autoga püsikliendid saavad boonusena spordiklubi külastusel Viru Keskuse parkimismajas soodsamalt parkida.

Viru Keskuses asuv MyFitness on esimene järgmise viie aasta jooksul Baltikumis ja Ukrainas rajatavast 16-st spordiklubist, veel 2008. aastal on plaan avada klubid Narvas, Tartus ja Vilniuses. Esimese klubi avamisse on investeeritud 25 miljonit krooni, viie aasta koguinvesteering ulatub 350 miljoni kroonini. MyFitness spordiklubide eestvedajad on Are Altraja ja Anti Kalle, kes kuuluvad ka osanikeringi koos Skandinaavia investeerimisfondidega Askembla ja SIC 2006 GP.