MEISTRILIIGA

XV VOOR. Teisipäev, 17.06

Kell 18.45: Tartu JK Maag Tammeka - Tallinna FC Levadia (Tartu Annelinna kunstmurustaadion). Viimased seitse liigamängu kaotanud tartlaste Maag Tammekal ei seisa teisipäeval koduväljakul ees kergemate killast ülesanne oma tabelipositsiooni parandamiseks, kuna ülikoolilinna sõidab külla valitsev Eesti meister FC Levadia, kes pidas viimases voorus tulise 2:2 viigiga lõppenud lahingu FC Floraga. Maag Tammeka jäi samas voorus 1:2 alla aga Nõmme Kaljule. Siiski annab tartlastele lootust fakt, et esimeses omavahelises kohtumises suudeti Levadiaga 1:1 viiki mängida.

Kell 18.45: Pärnu JK Vaprus - Nõmme JK Kalju (Pärnu Kalevi staadion). Kuuendal kohal paikenvat Viljandi Tulevikku kinni püüda ihkav Pärnu Vaprust ootab koduväljakul ees lahing tabelis viiendat kohta hoidva Nõmme Kaljuga, kellele esimeses omavahelises matšis 1:3 alla tuli vanduda. Lahinguks läheb lisaks väljakule kindlasti ka selle ääres, kuna tribüünidel saavad kokku Eesti ühed suurimad fännklubid – Vaprad Karupojad Pärnust ja Roosad Pantrid Tallinnast.

Kell 18.45: Tallinna FC TVMK - Narva JK Trans (Kadrioru staadion). Vooru eeldatavalt tuliseim heitlus leiab aset Kadrioru staadionil, kus vastakuti on mõlemad medalit jahtivad võistkonnad – hetkel pronksipositsioonil paiknev FC TVMK ning neist kolme punkti kaugsele jääv Narva Trans, kes mõlemad viimases kõrgliiga voorus omale kolm lisapunkti tabelisse kirjutasid. Eelmises omavahelises kohtumises teatavasti võitjat ei selgitatud, kuna see matš jäi 1:1 viiki ning nüüd on mõlemal võimalus end taas tõestada.

Kell 18.45: Tallinna FC Flora - JK Tallinna Kalev (A.LeCoq Arena). Endiselt valitseva meistri Levadiaga ühes tempos sammuv FC Flora võõrustab sel korral koduväljakul Tallinna Kalevit, kellega neil vähemalt tänavusest hooajast on meelde tuletada positiivseid mälestusi, kuna raskustes siplev Kalev võideti esimeses omavahelises lahingus 3:0. Endiselt edukalt jätkav Flora teenis viimases voorus 2:2 viigi Levadiaga, teised tallinlased pidid aga Kalevite heitluses alla vanduma Sillamäele koguni 2:5.

Kell 18.45: JK Sillamäe Kalev - Viljandi JK Tulevik (Sillamäe Kalevi staadion). Telemäng Kalev Spordis. Sillamäel lähevad vastamisi ühe paremat hoogu üles saav kohalik Kalev ning Viljandi Tulevik, kes tänavusel hooajal on samuti südikaid esitusi teinud. Mõnda aega tabelis viimasel kohal platseerunud Kalev tõusis tänu suurele võidule nimekaimu üle Tallinnast kohe neist ka ühe punktiga mööda ning nüüd jäädakse mulkidest maha vaid kolme silmaga. Samaedukalt kui Kalevil Tuleviku käsi eelmises voorus ei käinud ning 0:3 kaotus koduväljakul TVMK vastu sai tõsiasjaks.

XVI VOOR. Laupäev, 21.06

Kell 14: Tallinna FC Levadia - JK Tallinna Kalev (Maarjamäe kompleksi I muruväljak). Eelmisel hooajal esimese üllatuspommi lõhkenud Tallinna Kalev, kes just Levadia 1:0 alistada suutis, ei ole tänavu veel oma õiget hoogu leidnud ning võõral väljakul ei saa nende ülesanne valitsevate meistrite vastu kahtlemata lihtne olema. Tänavuse hooaja esimene kahe võistkonna omavaheline matš lõppes Levadia 2:0 üleolekuga.

Kell 17: Viljandi JK Tulevik - Tallinna FC Flora (Viljandi kunstmuruväljak). Sel hooajal ühtses tempos rühkivad kaks kanget FC Levadia ja FC Flora ei ole veel olulisi kaotusi tunnistama pidanud ning nii on mõlemad tiimid teistest juba vähemalt kuue punkti kaugusel ees. Tabeli keskosas paiknev Viljandi Tulevik ei ole kindlasti aga maha matnud mõtteid ka Nõmme Kaljule järele jõuda ning kaheksapunktiline kaotus enne sellenädalasi mänge ei ole kahtlemata see vahe, mida ei oleks võimalik tagasi mängida, kuid selleks tuleb mulkidel hakata punkte korjama ka esimese otsa meeskondadelt.

Kell 17: Nõmme JK Kalju - Tallinna FC TVMK (Hiiu kunstmurustaadion). Kõikidele kõrgliigas pallivatele meeskondadele tublisti peavalu valmistanud Nõmme Kalju on tänavu suutnud TVMK ka alistada – esimene omavaheline kohtumine võideti Alan Arruda täpsest karistuslöögist 1:0. Taolisi libastumisi ei saa TVMK kindlasti omale enam lubada, kui nende soov meistritiitli nimel pingutada endiselt õhus püsib.

Kell 17: Tartu JK Maag Tammeka - Pärnu JK Vaprus (Tartu Annelinna kunstmurustaadion). Raskustes vaevlev Maag Tammeka oleks pärnakatele kindlasti heaks saagiks, kuid koduväljakul on ülikoolilinlased kõigile rasked vastased. Esimeses omavahelises mängus suutis Vaprus küll kaheväravalisest kaotusseisust välja tulla, ent jäi sellest hoolimata koduplatsil tartlastele 2:4 alla, kuid võrreldes selle kohtumisega on pärnakate koosseis tugevnenud kolme ukrainlase võrra, mis jätab kõik otsad lahtiseks.

ESILIIGA

XV VOOR. Kolmapäev, 18.06

Kell 17: Valga FC Warrior - Kiviõli Tamme Auto (A.LeCoq Arena I muruväljak). Esiliiga XV vooru keskses kohtumises lähevad Tallinnas vastamisi tabelinaabrid kohtadelt 6. ja 5., Valga Warrior ning Kiviõli Tamme Auto, kes asuvad teineteisest vaid punkti kaugusel. Viimasel ajal tõusvas joones mängivad idavirulased on erinevalt Valga sõdalastest suutnud võrreldes hooaja algusega oma tabelipositsiooni tunduvalt parandada, kolmapäevane kodumeeskond pole võidurõõmu maitsnud juba neli mängu jutti.

Kell 18.45: Lasnamäe FC Ajax - FC Kuressaare (FC Ajaxi kunstmuruväljak).
Kell 18.45: Rakvere FC Flora - Tallinna FC Levadia II (Rakvere linnastaadion).
kell 18.45: Paide FC Flora - Tartu JK Maag Tammeka II (Paide ÜG staadion).
Kell 20.00: Tallinna FC Flora II - Tallinna FC TVMK II (A.LeCoq Arena I muruväljak).

XVI VOOR. Pühapäev, 22.06

Kell 14: FC Kuressaare - Tallinna FC TVMK II (Kuressaare linnastaadion).
Kell 14: Tartu JK Maag Tammeka II - Valga FC Warrior (Annelinna kunstmuru).
kell 14: Lasnamäe FC Ajax - Rakvere FC Flora (FC Ajaxi kunstmuru).
kell 17: Kiviõli Tamme Auto - Tallinna FC Flora II (Kiviõli linnastaadion).
kell 17: Tallinna FC Levadia II - Paide FC Flora (Maarjamäe kompleksi kunstmuru). Liigatabelis tihedalt koos paiknevad Levadia II ja Paide FC Flora lähevad eeloleval pühapäeval omavahel vastamisi tänavu teistkordselt, esimese lahingu suutis Levadia enda kasuks kallutada alles 87. minutil tänu Eino Puri tabamusele. Tabelis lahutab meeskondi vaid kaks punkti ning Levadia II, kui Esiliigas enim väravaid löönud ning Paide FC Flora, kui Esiliigas omale kõige vähem väravaid lüüa lasknud meeskondade duell tõotab tulla kindlasti 16. vooru huvitavaim.