Ka sel korral teevad kaasa küll juba finaalikoha kindlustanud võistkonnad Converse ja Missy Elliott Team, kes ei pea enam võidu pärast muretsema ning saavad lihtsalt mängust rõõmu tunda. Kõige legendaarsemad osalejad võistkonnast Martin on aga Rene Gutman, Rait Eslon ning Andres Lehesalu, kes viis viie vastu võistlusel on osalenud juba 2001. aastast. Võistluste käiku hoiavad kontrolli all peasekretär Triin Maripuu ja peakohtunik Maxim Tuul, kelleta ei möödu mängud ka saalihooajal.

Ürituse korraldajaks on MTÜ SEE (Sport Enterprises Estonia), mis loodi sellel kevadel kolme noormehe ettevõtmisel - Meelis Raiend, Keio Kuhi ning Andreas Halman on And1 Streetball 5on5 võistlussarja taga. 2005-ndast aastast võistlusega seotud Meelis Raiendi sõnul korraldatakse üritust missioonitundest ja armastusest spordiala arendamise vastu. "Suvise korvpallimängu veelgi paremaks muutmiseks otsustasime esmakordselt
Eestisse tuua ka spetsiaalsed väljakukatted, mida kasutavad mitmed NBA profimängijad ja tänavakorvpalliliiga,? ütles Raiend.

Turniiride kuupäevad

Täiskasvanud: 30 juuni ja 14 juuli.
Noored (1989 sündinud ja nooremad): 7. juuli ja 28 juuli.
Finaal: 4. august 2007
Igal etapil saab osaleda 12 võistkonda eelregistreerimisega võistluse kodulehel. Arvestust peetakse täiskasvanute ja juunioride (1989 sündinud ja nooremad) klassis eraldi. Ühe kohtumise mänguaeg on 2x10 minutit ning finaali pääsevad etapi kaks paremat võistkonda. Juunioride klassis pääseb lõppfinaali iga etapi võitja. Kokku osaleb augustis peetavatel finaalmängudel kaheksa meeskonda, mille hulgas kaks juunioride võistkonda.

Lisainfo ürituse ja võistlusele registreerimise kohta veebilehel www.streetball5on5.net <http://www.streetball5on5.net/>

STREETBALL5ON5.NET