Margus Murakas on sündinud 1964. aasta augustikuu 15. päeval Koerus ja on horoskoobimärgilt seega Draakoni aasta Lõvi. Praegu elab oma abikaasa ja kahe pojaga Tallinnas. Töökohaks firma Prorehv, kus ametis tegevjuhina. Vabal ajal armastab sõita jalgrattaga, mängida squashi ja püüda kala. Aktiivsetest sõitjatest kõige tituleeritum - viiekordne Eesti meister A- ja N-rühmas, aga ka Läti, Baltimaade ja Põhjamaade regiooni meister. Tegemas tänavu come back’i N-rühma ja peab eesmärgiks järjekordset tiitlivõitu. Võistkonnaks M.K.E. Motorsport - Silberauto.

Jaanus Murakas on sündinud 25. veebruaril 1968. ehk siis Ahvi aastal ja horoskoobimärgiks on tal Kalad. On jäänud tänaseni truuks oma sünnikohale ning elab abikaasa ja kahe pojaga Koerus. Igapäevast leiba teenib E-Piima juhatuse liikme ametikohal, aga vabal ajal armastab lisaks autospordile tegeleda ka mäesuusatamisega. Võitis mullu A-rühma karikasarja, aga loeb oma tähtsamate saavutuste hulka ka mitmeid rahvarallide ja -sprintide võitusid. Üritab tänavu kaitsta tiitlit ja peab enda jaoks oluliseks, et saab sõita ühes võistkonnas oma vanema venna Margusega.

Rainer Aus on üks kahest tänavu Markko Märtini tiimis sõitvast noormehest. Sündinud Jäära tähtkujus Jänese aastal ehk siis 14. aprillil 1987. aastal Tallinnas. Seni veel vallaline Rainer elab ka praegu pealinnas ja üritab rallisporti ühendada õpingutega Tallinna Tehnikaülikoolis. Tema parimateks saavutusteks on kindlasti esikoht mullusel Viru rallil ja Eesti meistritiitel rahvuslikus E-rühmas 2005. aastal, aga ka mitmed tiitlid noorteklassis. Tasub märkida, et Raineri juhendajaks on meie üks läbi aegade tuntumaid rallisõitjaid Vello Õunpuu. Loomulikult peab oma tänavuseks eesmärgiks kullakarva medalit N-rühmas. Võistkonnaks Subaru - Finest Rally Team.

Egon Kaur on tiimikaaslasest Rainerist vaid mõned kuud noorem - on sündinud Tallinnas 20. augustil 1987. aastal ja horoskoobimärgilt seega Jänese aasta Lõvi. Elukohana mainib vallaline noormees nii Pärnut kui Tallinnat, viimast aga seetõttu, et on asunud õppima Tallinna Tehnikaülikooli. Hobideks on Egonil pikk nimekiri võõrkeelseid termineid ehk windsurf, wakeboard ja snowboard. Rallispordis on tema parimaks saavutuseks loomulikult mullune meistritiitel kuni 2-liitristel autodel, aga tal on ette näidata ka tiitlivõite noorteklassis super- ja rallikrossis. Muuseas, enne autosporti siirdumist oli päris heal tasemel ka karates. Tänavune eesmärk? Olla stabiilselt kiire!

Jevgeni Novikov on Venemaa noorsportlane, kes üllatas esimesel etapil Põlvas võistluse üldvõiduga. Sündinud Moskvas 1990. aasta 19. septembril ehk siis Hobuse aastal ja on horoskoobimärgilt Neitsi. Elab ka praegu Moskvas ja õpib Moskva Riiklikus Ülikoolis majandust. Oma hobideks nimetab mootorratta- ja kardisõitu, aga ka ralliautode mudelite kogumist. Lisaks mullusele Venemaa karikavõistluste võidule on ka mitmekordne Venemaa meister kardispordis. Tänavuse eesmärgina nimetab nii Venemaa kui Eesti meistritiitlit N-rühmas. Sõidab E-Art Racing Team võistkonnas.

Kari Ali-Rantala on Soome rallisõitja, kes sündinud 17. detsembril 1964. aastal ja on seega Draakoni aasta Ambur. Elab tänaseni sünnikohas, Riihimäki linnas. On abielus ja ühe tütre isa. Töötab firma Würth müügijuhi ametikohal ning harrastusteks on rulluisutamine ja traavivõistlused. Tähtsamate saavutuste hulka loeb mulluse kolmanda koha Soome meistrivõistlustel suures A-rühmas, aga ka koos M. Grönholmi ja J. Ahvenlammiga saavutatud esikohta 1989. aasta Põhjamaade võistkondlikel meistrivõistlustel. 2007. aasta eesmärgiks on karikavõit A-rühmas. Võistkonnaks Würth Sport.

Ago Ahu on sündinud 5. detsembril 1972. aastal Harjumaal ja horoskoobimärgilt Roti aasta Ambur. Koos abikaasa ja kahe tütrega elab Keila vallas. Peab teemeistri ametit firmas ASPI ja vabal ajal armastab peale autospordi tegeleda ka jahilaskmisega. Ago on neljal korral pärjatud Eesti meistritiitliga rahvuslikus E-rühmas ja omab hulga esikohti ka sprindivõistlustelt. Kaardilugejaks on tal vend Kalle ja võistkonnaks Sar-Tech Motorsport.

Margus Remmak on sündinud Pühvli aastal Neitsi tähtkujus ehk täpsemalt siis 13. septembril 1973. aastal Tallinnas, kus elab koos elukaaslasega ka praegu. Töötab Hansacom juhatuse liikme ametikohal ning oma hobidena nimetab muusikat, poliitikat ja majandust. Margus on ere näide sellest, et rahvaralli taustaga on võimalik edu saavutada ka sportrallis. Võitis mullu Eesti meistrivõistluste hõbemedali N-rühmas, aga hindab kõrgelt ka Uno Aava karikavõitu rahvarallis. On seadnud tänavuseks eesmärgiks meistritiitli N-rühmas. Võistkonnaks on legendaarne Harju KEK Ralliklubi.

Priit Saluri on sündinud 1971. aasta oktoobrikuu 2. teisel päeval Tartus. Sea aastal Kaalude tähtkujus sündinud kahe lapse isa elab sünnilinnas tänaseni ja töötab transpordiettevõtte Transtar juhatuse liikme ametipostil. Rallisporti peab oma põhiliseks harrastuseks, kuid lisaks sellele armastab ka reisida. Tähtsamateks saavutusteks on kindlasti mitu Paide ralli üldvõitu, aga ka meistritiitlid rallisprindis. Eesmärgiks 2007. aastal nimetab N-rühma meistritiitlit. Võistkonnaks on Team RRC.

Slava Popov on Sea aastal Kaljukitse tähtkujus ehk siis 29. detsembril 1971. aastal Tšeljabinskis. Praegu elab koos abikaasa ja pojaga Tallinnas. Töötab firmas Talot transpordidirektorina. Oma ainsaks harrastuseks nimetab autorallit, kuid vabal ajal juhendab ka noortesprintidel osalevat poega. Parim saavutus tema sportlaskarjääril on kindlasti Eesti meistritiitel A-rühmas 2001. aastal. Tänavu sihib esikohta A-rühma karikasarjas. Võistkonnaks on Ekström Rally Team.

REIN LUIK