Laupäeval, 23. mail toimus Narvas rallisprindi meistrsvõistluste kuues etapp. Vaatamata osalejate nappusele pakkusid sprindisõitjad piirilinnas pealtvaatajatele põnevaid elamusi. Kõige pingelisem sõit oli neliveoliste klassis, kus osales viis sõitjat. Võitja selgus viimases voorus, kus võiduvõimalused olid Priit Saluril, Ago Ahul ja Kert Uusil. Otsustavas sõidus oli kiireim  Saluri, kes edestas viimases voorus Ahut 1,9 sekundiga. Sprindisarja liidrina jätkav Uus jäi kokkuvõttes kolmandaks.

Klassis 2WD oli kohal seitse võistlejat. Kaspar Koitla oli kiireim kõigis sõiduvoorudes, sarja liider Priit Ollino pidi seekord leppima teise kohaga. Kolmas oli Tiit Rattasep. Krossiautode klassis oli taas võitmatu Martin Saar, kes on ka punktitabelit ülekaalukalt juhtimas. Teise koha pälvis Tarvo Mardiste, poodiumi madalaimal astmel seisis seekord Henri Franke. Noortest oli võistlemas ainult V16 klassis sõitnud Miko-Ove Niinemäe.

Narva sprindid on meelitanud võistlejaid hea korralduse ja väärikate auhindadega. Vaatamata rasketele majandusoludele ei olnud nad ka seekord järeleandmisi teinud ning pälvisid sõitjailt ja pealtvaatajailt kiidusõnu.