Firmaliiga koosneb 5 võistlusvoorust. Võistlus on mõeldud harrastajatele, seega pole eelnev mängukogemus eriti tähtis - palju olulisem on osavõtusoov ja hasart, samuti soovi teistega suhelda ja mõnusalt töövälist aega veeta.

Eelmise aasta sügisel korraldatud turniiri võitjaks tuli 30 võistkonna seas Pentuse võistkond, kes sai auhinnaks reisi Egiptusesse.

Käesoleval aastal pakub Eesti juhtiv reisikorraldaja 16 sihtkohta. Nendeks on Kreeta ja Rhodos saar, Halkidiki, Costa Brava ja Costa Dourada, Costa del Sol, Mallorca saar, Tuneesia, Bulgaaria, Horvaatia, Antalya, Marmaris, Sharm el Sheikh, Dahab, Hurgada, Tenerife ning Gran Canaria .

Eesti suurimaks reisikorraldajaks kasvanud Novatours OÜ alustas tegutsemist 2004. aasta kevadel. Mullu teenindas ettevõte 36000 reisihuvilist klienti.   

Bowlingu- ja piljardiklubi Ku:lsa:l on Tallinna kesklinnas Mere pst 6 asuv atraktiivne vabaaja veetmise koht. 2002 aastal avatud Ku:lsa:li teeb eriliseks omapärane sisekujundus ja ülihea asukoht vanalinna veerel.