Oktoobri keskel alanud firmadevahelise bowlinguvõistlus Novatoursi Karikas – sügis 2008 saab esmaspäeval uhke lõppakordi. 36 võistkonna hulgast selgub uus karikavõitja, võistkonna liikmed sõidavad järgmise aasta alguses võidureisile Egiptusesse.

OÜ Kuulsaal juhataja Indrek Kikase sõnul on selgunud 4 võistlusvooru tulemusel paremusjärjestus ja esmaspäeval toimub finaal. Võistlus on mõeldud harrastajatele, seega pole eelnev mängukogemus eriti tähtis - palju olulisem on osavõtusoov ja hasart, samuti soov teistega suhelda ja mõnusalt töövälist aega veeta, lisas ta. 

Novatoursi turundus- ja suhtekorraldusjuhi Olev Riisberg sõnul on muutunud turniir juba traditsiooniks ja koondab positiivse ellusuhtumisega firmasid, kes peavad lugu aktiivsest puhkusest meeldivas seltskonnas. "Vähem tähtis pole ka turniiri peaauhind, milleks seekord on võistkondlik soojamaa puhkusepakett, otselennuga Tallinnast," nentis Riisberg.

Käesoleva aasta kevadel toimunud juubelihõngulisel turniiril tuli 36 võistkonna konkurentsis võitjaks  Taara Vainu. Võistkonna liikmed said siis auhinnareisi Türki. Teise koha sai Pentused ja kolmanda koha pälvis võistkond Uusmaa.