Janek Tombaku kommentaar: "Tippvormi hetkel veel kindlasti ei ole. Konkurendid on võistelnud ligemale kuu rohkem, praegu on ikka pundis päris raske. Eelmisel nädalal lõpetasin alles antibiootikumide kuuri, organism vajab veel aega taastumiseks. Täna oli tegelikult esimest korda, kus ma sel hooajal tundsin ennast tõeliselt hästi. Panin alguses mäe peal kohe pundist minema. Saime neljakesi pooleminutilise vahe, kuid päris ära minna ei lastud. Lõpus olin Mart Ojavee taga heal positsioonil, kuid mingi venelane hakkas nügima ja tõmbas mind finiðisirgel pikali. Võit oli käe ulatuses, oleksin kindlasti
jõudnud esikolmikusse.

Kalev Choocolate Teami liikmed on mind kõvasti toetanud. Kahjuks oleme jäänud tuurile ainult kolmekesi, haigused on rivist löönud kolm sõitjat. Kui vajan abi, siis on mehed alati õigel ajal õiges kohas. Kolmandal etapil, kui olin seitsmes, siis tegi finišis väga hea eeltöö Andrei Mustonen, täna Mart Ojavee. Kaks etappi on jäänud, kindlasti tahaksin veel sel tuuril head tulemust näidata.

Järgmine võistlus on Prantsusmaa karikaetapp. Kui tahad seal võita, peab väga hea minek olema. Aga fakt on see, et võit tulemata ei jää. Täna ei tulnud välja, küll mõni teine päev tuleb!"

SPORTNET