„Eks see üldvõit lisas loomulikult enesekindlust, aga samas tekitab võit ka tahet veel rohkem endaga tööd teha, sõiduoskusi lihvida ja vaeva näha,” nentis Ott Tänak.

Teise koha Paide rallil saavutas mullune Eesti meister Rainer Aus, kes tänavu seni veel polnud poodiumikohta saavutanud.

„Eks tänavu ole seda ebaõnne kogetud ja ka ise lollusi tehtud,” tunnistas Rainer Aus. Nüüd oli päris hea taas üks võistlus korralikult lõpetada.”

Eesti meistrivõistluste arvestuses tõusis teisele kohale taas Margus Murakas, kes Paides saavutas kolmanda koha.

„Ei saanud kuidagi seekord hoogu üles,” nentis Margus Murakas. „Ja ei oskagi seletada, et miks sellist õiget tuhinat seekord polnud.”

Seni meistrivõistlustel teist kohta hoidnud Margus Remmak oli sunnitud Paide ralli teelt väljasõidu järel katkestama ja langes seetõttu punktitabelis kolmandaks.

N-rühma punktiseis: 1. Ott Tänak 63 p., 2. Margus Murakas 53 p., 3. Margus Remmak 45 p., 4. Egon Kaur 38 p., 5. Rainer Aus 28 p. 6. Janis Vorobjovs 23 p.

Suures A-rühmas saavutas Paides esikoha Marko Virkoja, kuid meistrivõistluste arvestuses tõusis liidriks Jaanus Murakas, kes Paides lõpetas klassis teise kohaga. Klassi senine liider Aivo Hintser jättis võistluse pooleli ja langes punktitabelis teiseks.

Kuni kaheliitriste A- ja N-rühma autode klassis tõusis meistrivõistluste uueks liidriks Paide rallil klassi parimana lõpetanud Reiko Lempu.