Taas jäi valikust välja 28-aastane Michael Owen, kes ei esindanud oma riiki ka septembris toimunud mängudel Andorra ja Horvaatia vastu. Ründajat vaevasid suvel haigused ja seetõttu ei saanud ta kaasa teha hooajaeelset ettevalmistust. Samas on mees oma koduklubis Newcastle´is osalenud kõigis kuues kohtumises ja löönud viis väravat.

Jalavigastuse tõttu jääb eemale Joe Cole, samas on Steven Gerrard taas rivis. Kutse teenisid ka Peter Crouch ja Shaun Wright-Phillips. USA-st tuleb koondisele appi David Beckham ja kergest jalatraumast on taastunud Wayne Rooney. Oma kohta pole loovutanud ka Theo Walcott ning Emile Heskey.

Inglismaa kohtub Kasahstaniga 11. oktoobril ja Valgevenega 15. oktoobril.

Koondisekutse said:
Väravavahid: Scott Carson (West Bromwich), Robert Green (West Ham), David James (Portsmouth)

Kaitsjad: Wayne Bridge (Chelsea), Wes Brown (Manchester United), Ashley Cole (Chelsea), Rio Ferdinand (Manchester United), Glen Johnson (Portsmouth), Joleon Lescott (Everton), John Terry (Chelsea), Matthew Upson (West Ham)

Poolkaitsjad:
Gareth Barry (Aston Villa), David Beckham (Los Angeles Galaxy/USA), Stewart Downing (Middlesbrough), Steven Gerrard (Liverpool), Jermaine Jenas (Tottenham), Frank Lampard (Chelsea), Theo Walcott (Arsenal), Shaun Wright-Phillips (Manchester City)

Ründajad: Peter Crouch (Portsmouth), Jermain Defoe (Portsmouth), Emile Heskey (Wigan), Wayne Rooney (Manchester United)