Naiste üksiksõidus võttis meistrikulla Jelena Glebova, kes kogus lõppkokkuvõttes 145,36 punkti. Teisele kohale jäänud Jasmine Alexandra Costa kaotas võitjale 9,8 punktiga. Kolmanda koha sai Johanna Allik, kes kogus 120,06 punkti.

Meeste üksiksõidus teenis Eesti meistri tiitli Viktor Romanenkov, kes jõudis esikohani 162,26 punktiga. Teine oli Leedu sportlane Saulius Ambrolevičius 101,87 punktiga.

Paarisõidus krooniti meistriks juba nii Eestis kui ka mujal maailmas tuntust kogunud paar Maria Sergejeva ja Ilja Glebov. Hiljuti Tokyo GP-etapil viienda koha hõivanud sportlased kogusid 144,06 punkti.

Jäätantsus võitsid Kristina Kiudmaa ja Aleksei Trohlev 126,55 punktiga. Soome paari Henna Lindholm ja Ossi Kanervo edestati 11,17 punktiga. Eesti parim tantsupaar Kristjan Rand ja Caithlyn Mallory Tartus ei võistelnud, kuid teevad kaasa EM-il Helsingis.

Uisuliidu asepresidendi Margus Hernitsa sõnul olid seekordsed Eesti meistrivõistlused lahtised ning meie sportlastega konkureerisid iluuisutajad Soomest, Lätist ja Leedust. "Lahtised meistrivõistlused on meie sportlastele väga kasulikud, kuna annavad neile võrdlusvõimaluse. Meie anname omalt poolt näiteks Läti ja Leedu iluuisutajatele võimaluse harjuda rahvusvahelise hindamissüsteemiga, mis sealmaal veel kasutusel ei ole," kommenteeris Hernits.