Venetsueelas elaval Harry Männilil on suur kunstikogu, mis mahub maailma ühe mainekama kunstiajakirja Art News andmetel Top-200 sisse. Peamiselt on ta sellise maine teeninud tänu Kolumbuse-eelse ameerika kunsti kollektsioonile, kuid Wiiraltist on tal samuti eeskujulik kogu.

Mullu asutas ta Rahvusraamatukogus Wiiralti-galerii. Tulevaks aastaks on Männil koos Henry Radevalli, Tallinna Linnavalitsuse ja Eesti Kunstimuuseumiga kavatsenud Wiiralti 100. sünniaastapäevaks anda 5000-dollarilise preemia enam silma paistnud eesti graafikule viimase kolme aasta loomingu eest. Töid eelnevale näitusele Rahvusraamatukogus võivad esitada kõik graafikud ja kunstiinstitutsioonid, näitus avatakse Wiiralti sünniaastapäeval 20. märtsil.

Idee kohaselt saab Wiiralti auhinna näitusel osalev graafik, kes järgib zhürii arvates oma loominguga kõige paremini eesti graafika traditsioone. Esinduslikku zhüriisse kuuluvad lisaks Männilile ja Radevallile Tallinna linnapea Rahvusraamatukogu ja Eesti Kunstimuuseumi esindajad. Kunstiteaduslikult poolelt on zhüriis ilmselt tuntuim Wiiralti-uurija Mai Levin.

Esitlusel viibis ka omaaegne N. Liidu suursaadik Venetsueelas Vaino Väljas koos abikaasaga, kes meenutas oma kunagisi kontakte Männiliga. Faama filmil on valmimas kaheosaline film Männilist pealkirjaga "Kosk joonistab Jeesust" (Rezhissöör Peep Puks, stsenarist Olev Remsu), mis peaks ETV-s tulema ekraanile detsembris.