Luuletaja Seping – jah, muidugi, nimelt luuletajast me ju kõneleme, aga... Tegemist on äärmuseni malbe ja tagasihoidliku inimesega, keda esile tõstes rikuksid nagu tema suveräniteeti. Kes aga tagasihoidlikkusest hoolimata on tähelepandava sirgusega iseendaks jäänud, olnud sõltumatu, laulnud oma laulu. Oma vaiksel viisil tuli Seping läbi hoopiski mitte soodsa aja kirjandusse, avaldas luuletuskogu ja teise, võeti Kirjanike Liidu liikmeks. Seejuures ei ole ta end kunagi kirjanikuna afisheerinud. Luuletaja on ta olnud üksnes oma loomingu kaudu. Ei märkigi luuletamisest seepärast, et ollakse luuletaja. Kirjutamine, ka avalik kirjutamine on talle ikka olnud üksnes elu, elamine, oma elutunde avaldamine.

Ei ole just meieaegne variant, aga tunnistagem, et nimelt niiviisi on kirjutatud see osa kirjandusest, millel püsivatki tähendust.

Milvi Seping 70

Sündinud: 18.09.1929 Viljandimaal

Õppinud: Paduvere ja Vitsjärve algkoolis ning Tartu tööstuskoolis nr 12

Töötanud: 1948–71 montaazhilukksepana Tartu Kontrollaparatuuri tehases

Kirjanike Liidu liige aastast 1975

Jõudis värssidega trükki 1951, avaldanud luuletuskogud "Heliseval sillal" (1961), "Urvad üle müüride" (1974), "Külmamailane" (1981) ning lühiproosakogu "Värvilised linnud" (1985)