Volikirja üleandmise tseremooniale järgnenud vestluses räägiti nii Euroopa Liidu ja NATO teemadel kui ka headest Eesti ja Taani kahepoolsetest suhetest. "Need on olnud tõeliselt erilised," tõdes Tema Majesteet.


Suursaadik Meelike Palli avaldas tänu ja tunnustust toetuse ja koostöö ning partnerluse eest nii Euroopa Liidus kui ka NATO-s. Kuninganna Margarethe II meenutas hea sõnaga oma Eesti visiite, tõstes eriti meeldejäävana esile Saaremaa erakülastuse 2001. aastal. Tema Majesteet avaldas imetlust Eesti kiire arengu suhtes ning kinnitas oma jätkuvat huvi Eestis toimuva vastu.


Kuninganna Margarethe II ja suursaadik Meelike Palli peatusid oma vestluses ka ajaloo teemadel ning meenutasid nii president Lennart Meri kui ka välisminister Uffe Ellemann-Jennseni rolli Läänemere ümbruse saatuse kujundamisel. "Nad olid õiged mehed, õigel ajal, õiges kohas," ütles kuninganna Margarethe II.

Meelike Palli sündis 20. augustil 1954. aastal. Ta lõpetas 1977. aastal Tartu ülikooli romaani-germaani filoloogia erialal. Aastatel 1977-1992 töötas Palli Eesti rahvusraamatukogus. Diplomaatilisel tööl on Meelike Palli 1992. aastast, mil ta asus tööle välisministeeriumi poliitikaosakonda. Aastatel 1997-1999 oli Meelike Palli ajutine asjur Lissabonis. Alates 1999. aastast töötas Palli välisministeeriumi Euroopa Liidu osakonnas, alates 2003. aastast osakonna peadirektorina. Meelike Pallil on neli last.