Kreisiraadio lavaline liikumine oli energiline ning sarnane eelnevalt nähtud Leto Sveti esitustega. Muudatusi sõnadesse ja tantsusammudesse viimasel hetkel tehtud polnud.

Pärast Kreisiraadio esinemist kostus saalist lisaks aplausile ka üsna palju halvaks panevat mõminat ning jäi mulje nagu Eesti esindajad oleks välja vilistatud.

Koos Juhan Paadamiga jagas Kreisiraadio enne võistlust naljatledes infot, milliseid ameteid keegi vahepeal Serbias viibides pidanud on. Peeter Oja ja Tarmo Leinatamm olid kuulsad stilistid P.O. ja T.L., kellest esimene spetsialiseerus vanglasaabastele ja teine kottidele.

Hannes Võrno tegi samal ajal aurusaunas suuga auru ja tantsutüdrukud õmblesid teistele delegatsioonidele kleite.

Naljad kõrvale jättes tunnistas Peeter Oja enne, et ta hääl ei ole endiselt täiesti paranenud, on käre ning ajab köhima, kuid hommikuses proovis sai ta laulu lauldud ning häält jätkub tema arvates ka õhtuseks esinemiseks.

Tänases esimeses poolfinaalis esinevad lisaks Eestile Montenegro, Iisrael, Moldova, San Marino, Belgia, Aserbaidžaan, Sloveenia, Norra, Poola, Iirimaa, Andorra, Bosnia & Hertsegoviina, Armeenia, Holland, Soome, Rumeenia, Venemaa ning Kreeka.