EBU kohustas Gruusiat muutma esitatava laulu sõnu või valima uut, sest praeguse sõnad ei vasta reeglitele. Gruusia avalik-õiguslik televisioon teatas aga, et ei muuda Eurovisioni laulu teksti ning loobub konkursil osalemast, vahendas Ria Novosti. Vastav märgukiri on saadetud Eurovisioni korraldajale.
"Gruusia avalik seisukoht on see, et me ei muuda laulu teksti ja seetõttu ei osale Eurovisioni lauluvõistlusel," seisis Gruusia avalduses.

"Me ei ole veel saanud Gruusialt ametlikku märgukirja osalemisest loobumise kohta," märkis Tallinnas viibiv Eurovisioni administratsiooni esindaja Jarmo Siim Ria Novostile. "Seega me ei kommenteeri praegu seda."
Gruusia otsustas tänavu Moskvas toimuvale Eurovisionile saata Stefanie&G esitatava laulu "We Don't Wanna Put In," mille pealkiri ja refrään on tõlgendatavad Venemaa peaministri Vladimir Putini vastase retoorikana.
"Euroopa Ringhäälingute Liit teatas, et selle aasta lauluvõistluse Gruusia laulu pealkiri ja sõnad ei vasta 54. Eurovisioni reeglite nõuetele ja see ei saa sel viisil võitlusel osaleda," seisis EBU ametlikus avalduses.
Vastavad sätted keelavad lauluvõistluse halvustamise ja selle seostamise poliitikaga sõnades, kõnedes ja žestides.
Eurovisioni lauluvõistlus toimub tänavu 12.- 16. mail Moskvas.