Viimastel päevadel kõlavad need numbrid korvpallisõprade keelel ja meelel aina tihemini. Veider ju: terve aasta oodatud finaal on ukse ees, meie kaks superklubi vastamisi ja me räägime 4 : 0-st.

Sestap juba kuulen: see on puhas meediamull, loomulikult on Rockil võimalus jne jne. Loomulikult, aeg-ajalt meedia ikka võimendab. Aga õnneks või kahjuks võimendab ta eri toonides tavaliselt siiski reaalsust. Praegu on reaalsus, et neli viimast aastat on kulladuell (kui seda nii saab nimetada) lõppenud 4 : 0, peale selle on Kalev/Cramo tugevam kui iial varem ja Rock… No kindlasti mitte sedasama, pigem vastupidi.Kindlasti on Rockil palju võita ning Kalevil ja tema superaasta teinud pealikul Alar Varrakul palju kaotada. Eelkõige on võita ja kaotada spordisõbral, kellele on terve aasta seda duelli – milleks muidu

Kindlasti on Rockil palju võita ning Kalevil ja tema superaasta teinud pealikul Alar Varrakul palju kaotada. Eelkõige on võita ja kaotada spordisõbral, kellele on terve aasta seda duelli – milleks muidu play-off formaat? – püüdlikult serveeritud. Loodaks siiralt, et magustoit on nime väärt, mitte ei kanna hinnalipikut 4 : 0.

• Aga Keel!?

Avo Keel

• Levadia saatus ikka kaalul

Täna algab Eesti jalgpalliliiga teine ring igas mõttes olulise kohtumisega Levadia – Flora. Kui neis heitlustes on niigi alati kaalul „rohkem kui elu”, siis praeguses tabeliseisus, kus Nõmme Kalju aina eest libiseb, kaal aina suureneb. Pole vaja üle korrata ja rõhutada, et eriti palju on mängus Levadial ja Marko Kristalil: kaotus võib vahe Kaljuga paisutada juba 14 punktile (10 vooruga!) ja võtta peatreenerilt siiski töö, hoolimata nädalatagusest Flora üle saavutatud võidust. Viimaks ka eraldi palve Levadia „fännidele”: lõpetage nõmedused!
Marko Kristal