Aastatel 2012–2017 on Künnapi mehele kuuluv OÜ Ankalte esitanud Turba koolile eri teenuste ja tööde eest arveid summas 46 499,48 eurot. OÜ Ankalte pakub transporditeenust 50- ja 54-kohalise turismibussi ning kaheksakohalise väikebussiga.

Direktor selgitas revisjonikomisjonile, et ei olnud korruptsioonivastase seadusega kursis.

Korruptsioonivastane seadus ei luba asutuse juhil oma elukaaslaselt töid ja teenuseid tellida. Künnap selgitas revisjonikomisjonile, et ei olnud Nissi vallavalitsust sellest teavitanud, sest polnud korruptsioonivastase seadusega kursis. Revisjonikomisjon kahtlustas, et Künnap on rikkunud korruptsioonivastase seadusega paika pandud toimingupiiranguid. Sellest teavitati ka valda ja politseid.

Põhja prefektuurist teatati, et keskkriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude büroo uurib juhtumi asjaolusid. Kuna uurimine käib, ei soovinud Künnap ega Nissi vallavanem Peedo Kessel lugu lähemalt kommenteerida.

Eesti Päevaleht kirjutas veebruaris, et Harju maavalitsusse laekus möödunud ja ülemöödunud õppeaastal Turba kooli kohta mitu kirjalikku kaebust. Üks õpilaste omavaheline tüli päädis luumurruga, lapsevanemad väidavad, et vägivallateod koolis korduvad. Koolil on probleeme ka ühe perekonnaga – lapsevanema sõnul algas kõik siis, kui temast sai hoolekogu liige, sest ta esitas ebameeldivaid küsimusi, ka kooli eelarve ja raha kasutamise kohta.

Maavalitsus tegi ettepaneku kaaluda, kas direktor suudab tagada õpilaste ja kooli töötajate füüsilise ja vaimse turvalisuse.

Harju maavalitsus tegi koolipidajale, Nissi vallavalitsusele ettepaneku kaaluda, kas Turba kooli direktor suudab tagada õpilaste ja kooli töötajate füüsilise ja vaimse turvalisuse. 14-leheküljelises õiendis on koolile hulk ettepanekuid.