Birgitta Festivali raames ettekandmisele tulev G. Puccini ooper “Tosca” korraldajad on otsustanud kardinali rolli täita ühe kodumaise ooperifänniga! Lisaks suurtele ooperinimedele teevad etenduses kaasa Filharmoonia Kammerkoor, Rahvusooper Estonia poistekoor ja Festivaliorkester.

Ärata enda sisemine näitlejaanne ning astu üheks õhtuks kardinalikingadesse. Tegemist on mittesõnalise etteastega lavastuse esimeses vaatuses. Tõsi – kardinal peab tegema paar dramaatilisemat käeliigutust, kuid vaevalt see ühelegi rambivalgust armastavale inimesele raskusi valmistab. Kaks päeva enne ooperi lavastumist toimuvad Tallinnas ka proovid, milles väljavalitud kardinal saab osaleda koos English Touring Opera (ETO) silmapaistva trupiga.

Pärast etendust toimub trupi ja korraldajate eksklusiivne vastuvõtt, kuhu on loomulikult oodatud ka laval säranud kardinal. Kardinali ooperidebüüdile ootame kaasa elama ka tema sõpru. Niisiis pakume rolli eest honorariks kolme tasuta pääset “Tosca” ooperile ning majutame kogu seltskonna selleks ööks Tallink hotelli.

Kardinali rolli ootame kandideerima härrasmeest, kellel vanuseks vähemalt 20. Selleks, et kardinalirüü ikka korralikult seljas istuks, võiks pikkuse alammäär olla 175cm.

Kandideerimiseks saada oma sooviavaldus Eesti Päevalehe Facebooki postkasti (SIIA) ja anna teada sellest erakordsest võimalusest ka sõbrale! Võitjaga võtame ühendust 1.augustil.