Playlisti kohta ütleb Toomas järgnevat:

Kodusest plaadikogust on valikusse sattunud lood, mis on mind eri aegadel sügavalt puudutanud ning panevad hinge helisema ka hilisematel korduskuulamistel. Lemmik eesti lood jäid sedapuhku valikust välja, sest need on kuulajatele rohkem tuttavad.

1. "Tupelo" JOHN LEE HOOKER
See mees ongi blues. Hooker on metsikult raju või haudvaikne. Hookerit võib kuulata sosinal või valjult, ikka läheb hinge, paneb vere mässama ja tõstab maast lahti. Vähe on palju.

2. "Before the world was made" VAN MORRISSON
Mina ei tea, miks Van Morrissoni meil nii vähe on kuulda. Pööraselt mitmekülgne muusik jazzist folgini. Haide vaieldamatu lemmik. See lugu on loodud Yeats´i sõnadele.

3. "Gling-Glo" BJÖRK GUDMUNDSDOTTIR
Björk laulab Islandi lastelaule. Ja see on nii lahe!

4. "Hey Joe" JIMI HENDRICKS
Uskumatu atmosfääri ja hingepaeltel mängiva kitarrikäiguga pala, mis laseb igal kuulamisel hetkega argipäeva ära unustada.

5. "An American Trilogy/Glory" ELVIS PRESLEY
Mitte, et see oleks Elvise parim laul, kuid, oh, milline seade ja loo ülesehitus. Kontsertsalvestuselt paistab välja suur meelelahutaja.

6. "Broadway walk" BOBBY WOMACK
Seda meest ei peata miski, see on nii groove´i. Seda lugu kuulates ei ole võimalik istuma jääda. Bobby Womackit oleksin kindlasti mänginud ka 90ndate alguses Kuku Raadio ööprogrammis, aga siis ma tema muusikat veel ei tundnud ja kuulajad said rahulikult raadio saatel uinuda.

7. "Eggplant" MICHAEL FRANKS
Michael Franksi plaat mängis alati, kui rahvas kogunes Supiteatri lõunastele etendustele Vanalinnastuudio Sakala tänava teatrimajas.

8. "First Love in Space" LARS H.U.G.
Meie Taanis veedetud aastate suurim kohalik muusikaleid. Kiss & Hug nimeline plaat ilmus plaadipoe lettidele just siis, kui õppisime Kopenhaagenis teatrikoolis.

9. "Embarcadero" PAUL DESMOND (kitarril Jim Hall)
Kuulasin teda juba siis, kui Siim Aimlat veel ei tundnud. Nüüd kuulan Siim Aimlat ja alati meenub Paul Desmond. Olen ikka arvanud, et kui oleksin New Yorgis sündinud, siis kindlasti just selle jazzklubi vastas üle tee, kus Desmond õhtuti mängis ja mu ema oleks hälli kiigutades jalaga rütmi kaasa löönud lahtisest aknast sissevoolava saksofonisoolo lummuses.

10. "Kohtalokas Samba" VESA MATTI LOIRI
Nii suur koomik ja elab meile nii lähedal. Peaaegu nagu oma, aga ikkagi soomlane. Kord ostsime Haidega spetsiaalselt Helsingi-Stockholmi kruiisipileti Vikingile, et näha laevas eksklusiivset Vesku kontserti. Kõik tantsisid, aga meie vaatasime suu ammuli lauljat. Nüüd on kahju, et ei läinud kättpidi tänama.