Täna peeti karika avakohtumine noormeeste A-klassis (sünd. 1990 ja hiljem). Esmakordselt käesoleval hooajal olid vastamisi Tallinna T. Soku KK (tr. Mart Uuehendrik) ja Rapla KK (tr. Indrek Ruut). Meistrivõistluste põhiturniiri tabeli hetke viienda ja neljanda koha klubide vastasseisus jäi peale Rapla, kes lülitas tiitlikaitsja karikavõistlustelt välja napi 64:60 võiduga. Teises ringis kohtuvad Rapla KK noored Tallinna TTÜ KK/Fenster (tr. Martin Toomas) meeskonnaga, keda korra meistrivõistluste avaringis juba võideti (73:70).

Poeglaste B-klassis (sünd. 1992 ja hiljem) on koha teises ringis taganud T. Soku KK (tr. Marko Savi) ja Kohila SK/Orgita Dolomiiditooted (tr. Jüri Pritsin ja Kalle Kollin) kes alistasid vastavalt Kohtla-Järve KK HITO (tr. Raul Rõõmus ja Margo Tali) 71:19 ja Jõhvi SK (tr. Lehar Kumari ja Priit Käen) 107:82.

Poiste C-klassis (sünd. 1994 ja hiljem) on kõik kolm avaringi paremat teada. Rakvere SK/Tarvas (tr. Madis Putko ja Raivo Tribuntsov) alistas T. Soku KK (tr. Tiit Sokk) 86:77. Salva Tartu (tr. Olari Narits) meeskondade omavahelises mõõduvõtus jäi tulemusega 67:24 peale esimene koosseis. Mõnevõrra lihtsamalt läks Kohila SK/Märjamaa SK (tr. Kalle Kollin ja Jüri Pritsin) meeskonnal, kellele TTÜ KK (tr. Mariel Gregor) andis loobumisvõidu.

Esimene kohtumine on peetud ka neidude karikavõistlustel. Tüdrukute C-klassis (sünd. 1994 ja hiljem) võitis Tallinna SK Marcus (tr. Renar Pindel ja Marek Koitla) Rapla KK/Junkersi (tr. Kadri Uusmees) naiskonna 59:28.

Noorte karikavõistluste järgmine kohtumine toimub 26. oktoobril Pärnu-Jaagupis, kus poeglaste B-klassis kohalik KK Pärnu-Jaagupi (tr. Ain Kärner ja Priit Pihelgas) võtab vastu BC Viru Basketi (tr. Margus Teelahk ja Peeter Sööt) Ida-Virumaalt.

Karikavõistluste avaringi tähtaeg on 01. november. Teise ringi mängud peavad olema peetud 18. novembriks.

Karikavõistluste tabelid

BASKET.EE