105 cm ja 120 cm liidrid on samad. Kui mõlemat avatud arvestust juhib Ebbe-Liisa Sõnajalg, siis vastavalt juuniorite ja noorte arvestust Piret Ervald. Sarnased on mõlemas arvestuses ka teise koha omanikud - avatud klassis Annika Veerpalu, noortes-juuniorides Kullo Kender, kes 120 cm omab Piret Ervaldiga võrdselt punkte. 130 cm avatud arvestust juhib Marika Rättö Oliver Karma ja Andres Udekülli ees, noortes on parim Oliver Karma Helena Ingermanni ja Kullo Kenderi ees.

Punktivahed esimeste vahel ei ole suured ning seetõttu mängib olulist rolli 11. märtsil, 2007.a. toimuv finaal. Finaalis antakse punkte topelt ning võisteldakse kõrgustel 110 cm, 130 cm ja 140 cm.

Niitväljal peeti harrastajate karikasarja takistussõidu esimene etapp, kus harrastajate klassis tuli esimeseks Elina Roots Primaveral, teine oli Kadri Merioja hobusel Elfi ning kolmas Heidi Hanso samuti Elfil.
120 cm ja 130 cm parkuurides startisid tegevsportlased. 120 cm sõidus oli parim Catlin Vatsel hobusel Listra, teise ja ka kolmanda koha võttis Andres Treve vastavalt Paddingtonil ja Uppateel . 130 cm parkuuris võidutses Heiki Vatsel Silvesteril, teine oli Siim Sinijärv Selectionil ja kolmas jällegi Heiki Vatsel hobusel Amerante. 

SPORTNET