Mängu alguses viskas kumbki meeskond kiire värava ent siis tõmbuti kaitsesse ja avakolmandiku lõppes 1:1. Teist perioodi domineeris aga Red Wings ja viimasele vaheajale mindi nende 3:1 eduseisus. Viimase kolmandiku alguses vähendas Avalanche arvulisest ülekaalust küll vahe 3:4-le ent seejärel sai Red Wingsi väravatemasin täistuurid sisse ja tootis kolm vastuseta väravat.

Neljanda järjestikuse võidu sai kirja Tampa Bay Lightning, kes väljus võõrsil Washington Capitalsi vastu kaotusseisust ja võttis 4:3 võidu. Kaks väravat viskas Dan Boyle, võidutabamuse autoriks oli Vaclav Prospal.

Florida Panthersit tabas kodupubliku ees aga järjekordne krahh. Mängus New Jersey Devilsi vastu lasti Colin White'il, Grant Marshallil ja Brian Gontal endale 93 sekundi jooksul kolm väravat visata ning see kombineerituna Martin Brodeuri 24 tõrjega Devilsi väravas oli Panthersi jaoks liig mis liig - vastu võeti 1:5 kaotus, mis oli neile juba 12. kord järjest väljakult noruspäi lahkuda.

Kuuemängulise kaotusteseeria suutis aga lõpetada Boston Bruins, kes alistas võõrsil Toronto Maple Leafsi 5:1, kaks väravat viskas Glen Murray. Dallas Stars oli kodujääl 3:1 üle Anaheim Mighty Ducksist, kaks väravat kanti Jason Arnotti arvele, Bill Guerin osales aga võitjate kõigi kolme tabamuse sünnis söötjana.

Pildil: Mikael Samuelsson ja Robert Lang rõõmustavad järjekordse värava üle.

REUTERS
Foto: Reuters/Scanpix