Anderson nelja mänguminuti jooksul pealeviskele ei pääsenud, küll jõudis ta koguda kolm viga, lisaks sai kirja veel ühe söödu ja kaks pallikaotust. Leedu ja Austria kohtunike kõrval viibis platsil ka Mart Uuehendrik.

Riia TTT sai tabelisse viie kaotuse kõrvale kolmanda võidu. Läti naiskonnale soodsalt lõppes ka teine kolmapäevane mäng, kus EBS Lille Metropole alistas Soproni MKB Euroleasing naiskonna 61:55. Selle alagrupi 8. vooru kolmas mäng Moskva AKSK – Brno Gambrinus peetakse pühapäeval.

Enne seda kohtumist on Reyer 7 võidu ja 1 kaotusega tabelis kindlalt esikohal. Ülejäänud kolmele edasipääsu kohale ihuvad hammast neli naiskonda, sealhulgas ka Riia TTT. Praegu on MKB Euroleasing ja AKSK saanud 4 võitu, kuid venelastel on mäng varuks. 3 võitu on kirjas TTT naiskonnal ja Gambrinusel, kel siis samuti kohtumine varuks. Viimasel kohal olev Lille sai kolmapäeval tabelisse teise võidu.

TTT allesjäänud mängudest olulisem on kindlasti 10. detsembri kohtumine võõrsil Gambriniusega, keda kodus suudeti 69:67 võita, sisuliselt sõltub korduskohtumisest mõlemal naiskonnal alagrupist edasipääs. Nädal hiljem kohtub TTT kodus Lille naiskonnaga, kellele võõrsil 53:71 alla jäädi.

Tähelepanelik lugeja pani tähele, et TTT on vahepeal ilma basket.ee sellesisulise uudiseta saanud Euroliigas juurde ühe võidu. Nimelt pidanuks eelmisel nädalal TTT mängima võõrsil AKSK naiskonnaga. Seda mängu ei toimunud ja TTT sai tabelisse tehnilise võidu 20:0. Põhjus selleks oli proosaline. Nimelt oli finantsraskustesse sattunud naiste korvpalliklubi AKSK oli pankroti äärel ja ta jõuti juba FIBA naiste Euroliigast kõrvaldada. Kiire tegutsemisega leiti siiski uued investorid ja läbirääkimise tulemusena saadi ka Euroliiga koht tagasi. Kas mäng TTTga mängitakse hiljem järgi, on Venemaa ajalehe Sport-Ekspress andmetel veel lahtine, kuid AKSK ametnike sõnul ei ole ka 0:20 kaotuses tragöödiat, kuna loodetakse sellest hoolimata alagrupist edasi pääseda.