Suurim tähelepanu kuulub mõistagi konstruktorite karika võitnud Brawn GP meeskonnale, selle juhile Ross Brawnile ja maailmameister Buttonile. Viimast seostatakse uuel hooajal mitme tiimiga, kuid tõenäoliselt jääb ta vanasse meeskonda paigale. Nii tahab Button ise, nii soovib Brawn, kuid erimeelsused on tekkinud uue lepingu hinnas.

Maailmameistrina võib Button küsida mõistagi rohkem, kuid Brawn ei kuulu suurte tiimide sekka ega saa pakkuda sarnast summat Ferrari või McLareniga. Brawni viimane pakkumine olevat 9,1 miljonit eurot. Küll aga tuleb Brawnil palgata kindlasti uus teine piloot, sest Rubens Barrichello siirdub Williamsi meeskonda.

Ross Brawni ennast võib oodata rüütliks löömine. MM-sarja turundusõiguste omanik Bernie Ecclestone on avaldanud arvamust, et Brawn väärib aadlimeheks tõstmist. „Meie ala saab harva sellist tähelepanu, Brawnil on Ferrari-aastatest ja uue tiimi etteotsa lükkamisel suured teened,” leiab Ecclestone intervjuus Daily Starile. Tiimipealikest on varem rüütliks löödud Frank Williams, pilootidest Jackie Stewart ja Stirling Moss ning austraallane Jack Brabham.