Neljapäeval Tallinnas kohvikus Cafe Peterson toimunud Eesti Saalihoki Liidu liikmesklubide esindajate ja ala eestvedajate koosviibimisel tähistati 15. aasta möödumist liidu asutamisest. Alaliidu juhtide tervitussõnade järel meenutati spordiala ajalugu, edastab liidu peasekretär Tõnis Teesalu.

Eesti Olümpiakomitee peasekretäri Toomas Tõnise poolt üleantud tänukirjad pälvisid koondmeeskonna peatreener Jari-Petri Anttila, alaliidu president Ain Lillepalu ning peasekretär Tõnis Teesalu. Peatreener Jari-Petri Anttila edastas oma sõnavõtus õnnitlused Soome alaliidu poolt, peatus lühidalt koondise arengulool ning läheneval A-divisjoni MM- il, kus Eesti osaleb.

Tervituse tänukirja näol saatis kultuuriminister Laine Jänes. Minister kirjutas: "Õnnitlen kõiki spordiliidu asutajaid, liikmeid, aktiviste ja toetajaid! Teie ühine töö, professionaalsed oskused ja entusiasm on tõstnud saalihoki tunnustatud kohale Eesti spordialade hulgas. Olete koondanud oma liikmed ühtseks pereks, pakkunud sportimisrõõmu erinevates võistlussarjades ning lülitunud oskuslikult rahvusvahelisse spordiliikumisse. Avaldan tänu ja tunnustust suurepärase töö eest saalihoki arendamisel ja soovin edaspidiseks raugematut energiat ja uusi kordaminekuid kõigis teie ettevõtmistes!"

Muusikalise tervitusega esines Paide-Järva esindus ja õnnesoovid edastasid Tamsalu ning Jõgeva saalihokijuhid. Eesti Saalihoki Liidu tunnustuskirja pälvisid Talis Mölder, Jari-Petri Anttila, Risto Lall, Mikko Iiskonmäki, Tõnu Savi, Marko Saksing ja Meelis Aab.