Tony Parker viskas otsustavas mängus 21 punkti ning Tim Duncan lisas 18 punkti ja 11 lauapalli. Pingilt tulnud Manu Ginobili viskas samuti 18 punkti, üks punkt vähem kanti Horry arvele. Veel teise poolaja alguses juhtinud Nuggetsi parimad olid Carmelo Anthony 25, Andre Miller 16 ning Earl Boykins ja Kenyon Martin 14 punktiga.


Pärast pikemat vaheaega taas
play-off
idesse pääsenud Chicago Bulls sai kodus peetud viiendas mängus valusa kaotuse Washington Wizardsilt. Gilbert Arenase vise kindlustas Washingtonile võidu 112:110 ning reedel kodus on pealinlastel võimalus Idakonverentsi seeria enda kasuks lõpetada. Wizards kaotas seeria kaks esimest mängu, kuid on nüüd võitnud kolm järjest ning lähedal teise ringi pääsemisele. Viimati juhtus nii 1982. aastal.


Bulls oli kolmandal veerandajal taga veel 22 ja 41 sekundit enne normaalaja lõppu 10 punktiga, kuid viis sekundit enne lõpusireeni oli seis pärast Jannero Pargo kolmest juba viigis. Muinasjutuline
come-back
jäi siiski õnneliku lõputa, kui kolmapäeva õhtul 16 punkti kogunud Arenas viimasel rünnakul hüppeviskel täpne oli. "Mul oli võimalus visata ja nii ma ka tegin," sõnas Arenas.


Larry Hughes oli Wizardsi edukaim 33 punktiga, Antawn Jamison lõpetas 19 punkti ja 10 lauapalliga, Brendan

Haywood 17 punktiga. Bullsi parim oli Ben Gordon 27 punktiga, Kirk Hinrich assisteeris talle 23 punktiga ning Tyson Chandler 22 punkti ja 10 lauapalliga.