Kuigi 21-aastase Puri leping Levadiaga saab otsa 8. detsembril, teeniks Eesti meister tema siirdumisel välisklubisse igal juhul 900 000 kuni 1,5 miljonit krooni kasvatajatasu, kuna tegu on alla 23-aastase palluriga. Täpne summa sõltub välisklubi kategooriast (loe: tugevusest).

„Kui Celtic kutsus Sanderi tagasi, siis see tähendab korraliku huvi püsimist,”  lausus Puri praeguse tööandja Levadia spordidirektor Marko Kristal.

Puri katseaja Celticus korraldas Tarmo Lehiste agentuur, millel pole ametlikult Puri esindamise õigust, sest pallur sõlmis sügisel lepingu Hollandi agentuuriga Sports Entertainment Group (SEG). Kuid Puri agent Peter Kemna ei näinud Celticu kutse vastuvõtmises probleemi, sest palluril on niikuinii praegu puhkus ja SEG alles tegeleb talle järgmise katseaja leidmisega Inglismaal või Hollandis.

Kui Puri on Levadiast sama hästi kui lahkunud, siis Eesti esiklubi kapten, Levadiaga kõigil seitsmel korral Eesti meistriks kroonitud Konstantin Nahk pikendas lepingut järgmise hooaja lõpuni.