Koondis külastab juba homme Bosnia ja Hertsegoviinat, kus mõlemad meeskonnad oma esimesi punkte jahivad.  

Täna jätkuvad Eesti karikavõistluste 1/16-finaalid, kus meistriliiga klubidest püüab viimasena edasipääsu Narva Trans. Juba laupäeval ootab narvalasi aga raske liigamäng, kui koduplatsil võetakse vooru printsipiaalses kohtumises FC Flora vastu.

EJLi eelvaade selle nädala kohtumistele:

Eesti koondise 2010. aasta MM-valikturniir
10.09. kell 21:15 Eesti aja järgi: Bosnia ja Hertsegoviina - Eesti, Zenica Bilino Polje staadionil

U17-koondise sõprusmängud Soomes
09.09. kell 17:00 Soome U-17 - Eesti U-17
11.09. kell 15:00 Soome U-17 - Eesti U-17

Eesti karikavõistluste 1/16-finaalid
Teisipäev, 9. september

Kell 17.30 Narva JK Trans (ML) - Kohtla-Järve FC Lootus (II), Narva Kreenholmi staadion
Kell 18.45 FC Elva (II) - FC Toompea (III), Sportland Arena
Kell 20:00 Tallinna FC Anzhi (II) - Põlva FC Lootos (III), Lasnamäe SPK kunstmuru staadion
Kell 18.45 Viljandi JK Tulevik II (II) - Emmaste JK Dagöplast (IV), Viljandi kunstmuru staadion

Neljapäev, 11. september
Kell 17.30 FC Kuressaare (EL) - Kohtla-Järve JK Alko (II), Salme staadion

Meistriliiga
XXVI voor Laupäev, 13. september

14.00 Tallinna FC Levadia - Pärnu JK Vaprus, Kadrioru staadion (Roheline aas 24, Tallinn)

Valitsev Eesti meister on aastate jooksul Pärnu Vaprust loputanud igasugu skooridega ning kui Levadia soovib ka tänavusel hooajal oma tiitliplaane ellu viia, tuleb ka seekord tabelis üheksandal kohal paiknevale Vaprusele koht kätte näidata. Samas on ka suvepealinlaste tulemused kinnitanud, et peksupoisi rolli nad jäänud ei ole ja lisapunkte võitluses püsimajäämise nimel vajavad tingimata ka pärnakad.

14.00 Tartu JK Maag Tammeka - Tallinna FC TVMK, Tartu Tamme staadion (Kungla 1a, Tartu)

Hooaega suurte eesmärkidega alustanud võistkonnad on kui mitte tabelikoha, siis kogutud punktide arvu suhtes kõigi eelduste kohasel vägagi pettunud. 2005. aastal meistriks kroonitud TVMK asub küll kolmandal tabelireal, ent liiderduole jäädakse alla juba 15 punktiga ning vahe tagasimängimine näib üsna raske. Sama seis on aga ka Tartu Maag Tammekal, kes viiendal kohal paiknevale Nõmme Kaljule 15 silmaga alla jääb, kuid sama arvu punktide peal on ka Sillamäe Kalev, nii et konkurent veelgi tihedamalt kuklasse hingamas kui TVMK-l.

14.00 Nõmme JK Kalju - JK Sillamäe Kalev, Hiiu kunstmuru (Pidu tn 11, Tallinn)

Mõlemad eelmisel hooajal Esiliigas pallinud võistkonnad saavad tänavu kolmandat korda kokku ning sillamäelastest kõrgema koha peale mängivad nõmmekad ei saa omale enam eksimusi lubada, kui peatreener Getulio Aurelio soov pronksmedalitest endiselt elab. Korra on Kalju aga sel hooajal Sillamäe Kalevi otsa komistanud ning võõrsilt 1:2 kaotusega lahkunud. Samas võideti hooaja alguses koduplatsil idavirulasi 3:0.

14.00 Viljandi JK Tulevik - JK Tallinna Kalev, Viljandi kunstmuru (Ranna pst 7, Viljandi)

26. voorus peetakse kõrgliigas lisaks tabelitipule väga oluline matš ka nö punases tsoonis, kust selgitatakse järgmisel aastal aste madalamal mängivad võistkonnad. Praeguse seisuga on laupäevane koduvõistkond Viljandi Tulevik küll kümnendal ning Tallinna Kalev kaheksandal kohal, ent mulkidele soodsa tulemuse korral võivad võistkonnad pärast järgmist vooru kohad vahetada. Ellujäämisheitluses vajavad punkte igaljuhul mõlemad ning oodata on tõeliselt kompromissitut heitlust kolme üliolulise punkti nimel.

17.00 Narva JK Trans - Tallinna FC Flora, Narva Kreenholmi staadion (26. juuli tn 4, Narva)

Lühikeselt puhkuselt naasnuna taasalustab Meistriliiga XXVI voorus kohe tõelise maiuspalaga, kui Narvas lähevad vastakuti pronksmedalite eest võitlev kohalik Trans ning tiitlit jahtiv FC Flora. Meeskondi lahutab liigatabelis juba 19 punkti ning seda vahet piirilinlastel suure tõenäosusega tagasi mängida ei õnnestu, ent nende lähimad konkurendid piiravad Transi seitsme punkti raadiuses. Tiitliheitluses lahutab teisel kohal asetsevat FC Florat liider Levadiast endiselt kaks silma.