Kahes suuremas klassis MX1 ja MX2 läks eriti hästi Sõmerpalu motoklubi sõitjatel. Suuremas arvestuses võitis Saadjärvel kindlalt mõlemad sõidud Taavi Nassar klubikaaslase Martin Leoki ees. Meistriks tuli aga 8 punktilise eduga Leok Nassari ees. Pronksmedal kuulub sellel talvel Ardo Kauritile, kes oli ka viimasel etapil mõlemas sõidus kolmas.

MX2 klassis oli Saadjärvel osalejaid vähe ja oli oht, et meistrivõistluste punkte ei jagatagi, kuid õnneks otsustas krossikomisjon, et neid tublisid mehi, kes kohale olid tulnud, ei hakata represseerima ja punktid läksid kirja. Kuigi stardis oli kaheksa sõitjat, siis selle klassi mõlemad sõidud olid ka kõige põnevamad. Selle eest hoolitsesid Sõmerpalu mehed Nassar ja Leok ning Rannar Uusna. Põnevas esimeses sõidus suutis lõpuks esimesena lõpetada Nassar Uusna ja Leoki ees. Teises sõidus saabus lõpplahendus sadakond meetrit enne lõpujoont, kui Nassariga ülipõnevat duelli pidanud Uusna kukkus. Nassar võitis sõidu ja Leok suutis ka enne Uusnat üle lõpujoone saada. Meistriks pärjati Nassar, teine koht kuulus Uusnale ja kolmas Leokile, kes kaotasid võitjale lõpuks 12 ja 33 punktiga. 22 osaleja seas näitas vaprat sõitu ka oma jäärajadebüüdi teinud ringraja kaunitar Maarja Noorak, kes oli lõpuks 11.

Kolmas meistritiitel mängiti välja noorteklassis 85cc masinatel. Enne viimast etappi juhtis oma esimest hooaega 85stel tegev Hendrik Talviku napilt Karl Saati ja Rain Kochi ees, kuid Saadjärvel toimunud sõitudes suutis Saat ühe sõidu võidu ja teise teise kohaga ühepunktilise eduga tiitli kindlustada. Talviku oli Äksis neljas ja kolmas ning sellest piisas, et 5 punktiga Kochi edestada. Viimasena nimetatu oli Saadjärvel esimeses sõidus teine ja võitis teise.

Quadraceritel, ATVdel ja Mini klassidele peeti tänavu Eesti karikaarvestust ja 65cc ja 50cc võistlesid etappidel konkreetsete võistluste auhindadele.

Quadidel võitis Saadjärvel mõlemad sõidud kindlalt Ivar Vaaderpass, kuid sellest piisas kokkuvõttes ainult neljandaks kohaks. Äksis saadud kahe kolmanda kohaga oli tänavu parim Urmas Liiva, kellele järgnesid Sander Raik ja Raul Kirt, kes olid viimasel etapil vastavalt kuues ja neljas.

ATV klassis on tänavu üliheas hoos Siim Vaide, kes võidutses mõlemas Äksi sõidus ja võitis hooaja jooksul kümnest sõidust kaheksa. Äksi teine ja kolmas Taisto Kala ja Alar Kulp olid ka kokkuvõttes samadel kohtadel. Kokku sai punkte 29 sõitjat, kelle seas saavutas ainus naisvõistleja Angela Veerpalu lõpuks kümnenda koha.

Mini klassis oli võitja samuti see, kes enamus etappe taskusse pani. Cardo Veskil kogunes võite kümnest seitse ja karikas kuulubki temale. Võitjale kõige enam konkurentsi pakkunud Heido Havam oli Äksis sõitudes teine ja esimene ning kokku teine. Veski võitis Äksis esimese sõidu, kuid teises tegi Havamit jälitades ringiga mahajääjaga avarii ja lõpetas teisena. Äksi kaks neljandat kohta andsid kolmanda koha Marthi Lepikule, kellest 23 punkti kaugusele jäi noormehe isa Marko, kes oli viimasel etapil mõlemas sõidus viies ja kokku neljas. Äksis kolmas olnud Marko Männi oli kokkuvõttes kuues. Mini klassis tegi tubli hooaja ka Kristel Raba, kes oli 34 punktisaaja seas 12. Kokku osales sarjas kolm preilit. Kristin Karro platseerus lõpuks 21-ndale ja Kristiina Raba 26-ndale kohale.

Saadjärvel võistlesid ka 65cc ja 50cc klassid. Suuremas klassis võitis mõlemad sõidud kohaliku motoklubi MC39 sõitja Aron Lenzius Kevin Radsini ees. Kahe sõidu tulemusena oli kolmas Carl Ülejõe, kes oli sõitudes vastavalt neljas ja kolmas. Kõige pisematel 50cc tsiklitel võidutses mõlemas sõidus Gerret Johanson Kristo Tarasovi ja Andres Viidikase ees ning nemad moodustasid ka kokkuvõttes esikolmiku.