Tüdrukute C-klassis (sünd. 1993 ja hiljem) ning tütarlaste B-klassis (sünd. 1991 ja hiljem) läksid esikoha karikad ja medalid Tallinnasse. Siili Palliklubi alistas C-klassis Elina-Kivivare Vendla ja Ain Osula juhtimisel Tartu KK Taba 89 skooriga 69:50 ning B-klassis Maia Dorbeku juhtimisel Paide KK Seitse naiskonna tulemusega 85:56.  

KK Taba 89 ja Paide KK Seitse naiskondi juhendasid vastavalt treenerid Elle Lapp ning Katrin Kallit. Finaalkohtumiste parimateks tunnistati C-klassis Liis Riis Siili Palliklubi ja Janeli Lilleallik KK Taba 89 naiskonnast ning B-klassis Janett Perv Siili Palliklubi ning Marii Pilv KK Seitse naiskonnast. Vanuseklassi parimaks C-klassis nimetati Liis Riis ning B-klassis Janett Perv mõlemad Siili Palliklubist.

Oodatult kujunes põnevaimaks ja vaadatuimaks poeglaste B-klassi (sünd. 1991 ja hiljem) karikafinaal, kus vastamisi olid Tallinna BC Kalev ning KK Pärnu/KK Pärnu-Jaagupi. Tasavägises punkt-punkti mängus tabasid mängu viimastel minutitel paremini pärnakate kaugvisked, mis tõid neile lõpuvile kõlades 75:66 võidu. KK Pärnu/KK Pärnu-Jaagupi meeskonna viis karikavõiduni treener Mait Käbin. Teise koha karika võitsid BC Kalevi mängijad Allan Dorbeki ning Marko Parkoneni juhtimisel. BC Kalevi parimaks tunnistati Martin Dorbek. Võitjameeskonna ning ühtlasi ka vanuseklassi parimaks mängijaks sai Janter Aniste.

SPORTNET