Teiseks tuli võistkond nimega Converse ja kolmandat ning neljandat kohta jäid jagama Missy Elliott Team koos BC Kaleviga. Noorte arvestuses tuli teiseks meeskond Pallurid, mille liidrid Hannes Arge, Risto Lindeburg ja Martin Pingin osutasid eelturniiridel tõsist vastupanu ka täiskasvanutele. Kolmanda koha teenisid välja Team Areng from Kose liikmed.

Täiskasvanute arvestuses võitjameeskonna Eesti Näitused koosseisus mängisid:  Ivo Uibukant, Karmo Allikas, Kaido Seil, Reimo Luht, Erko Linnas, Denno Drell, Priit Pihela ja Tanel Vilba. 
Parimaks noorte arvestuses (noormehed sünniajaga 1989 ja hiljem) osutunud meeskonna Höövel/Kuup3 kooseisus mängisid: Kristjan Evart, Kristjan Penjam, Sass Karemäe, Siim Raudla, Mattias Lill, Madis Saarmets, Joosep Makke ja Erik Keedus.

Kolmepunktiviskevõistluse parim oli Mario Luik Emotsioonitu EB meeskonnast ning pealtpanekus tegi teistele ära leedukas Paulius Parachomika trikimeeskonnast Slam Jam Team.

Naiste näidismängu võitis Eesti II naiskond koosseisus: Mirjam Nikolai, Triin Teppo, Kerttu Jallai, Liisa Juul ja Merilin Metsalu

Korraldajad tänavad kõiki osalenud meeskondi, naiskondi ja koostööpartnereid ning loodavad kohtuda uuesti juba 2008. aasta suvehooajal Kalevi korvpalliväljakutel.


Võistluse info on väljas veebilehel http://www.streetball5on5.net/ ja pildid meedias kasutamiseks leiab aadressilt http://www.streetball5on5.net/a/uuppp/ (autor Siim Semiskar).

MTÜ SEE