D-alagrupis kogusid Šiauliai, Maccabi ja BCM Gravelines võrdselt kaks võitu ja tänu paremale korvide suhtele liikusid vahegruppi leedulased. Grupi võitis Kalevi tulevane mängupartner Girona Akasvayu, kes ei kaotanud ühtegi mängu ja sai täna jagu prantslaste Gravelines'ist 78:72.

Šiauliai pidi kõigepealt lootuste püsimiseks jagu saama Iisreali klubist vähemalt 18 silmaga ja sellega saadi kodus ka hõlpsasti hakkama. Siis tuli loota, et hispaanlased ei anna enda jaoks tähtusetut mängu käest Gravelines'i koduplatsil ja õnneks täitus ka see soov.

Girona Akasvayu läks küll 5:0 ette, kuid siis mäng tasakaalustus ja poolajaks juhtisid prantslased 33:30. Kolmandal veerandil vedas leedulane Dainius Adomaitis BCM Gravelines'i juba üheksa silmaga juhtima, aga enne otsustavat perioodi oli edu kahanenud ikkagi vaid ühele silmale. Neljanda veerandi keskpaigaks oli Girona ees juba seitsme silmaga ja tundus, eti Hispaania meistriliiga kolmas klubi paneb enda oskused maksma. Aga 59 sekundit enne sireeni jõudsid võõrustajad viigini 72:72. Närvilistel lõpuhetkedel jäi prantslastel siiski õnnest ja oskustest vajaka.

SPORTNET