Kolmikhüppajana tuntud Sirkka-Liisa Kivine sai parimal katsel kirja 13.57, mis sportlase sisetippmark.

Kümneminutilise pausi järel osales ta ka kaugushüppes, kus üllatas iseennastki. 6.42 oli Kivisele ootamatu hüpe. Eesti kõigi aegade edetabelis on temast eespool üksnes Anu Kaljurand (6.64) ja Virge Naeris (6.63).

"Kolmikhüppe tulemus oli normaalne. Midagi niisugust eeldasingi. Aga kauguse peale isegi ei mõelnud. Tuleb järelikult mõtlema hakata. Kolmikus on Pariisi MM-võistluste pääsunorm 14.00, kauguses 6.65. Võta nüüd kinni, kumba suvel püüelda. Pean end küll kolmikhüppajaks, 14-meetrine hüpe on õnnestumise korral võimalik," märkis Kivine, kes kevadel lõpetas Tartu Ülikooli kehakultuuriteaduskonna ning üritab praegu TÜ spordiklubi ja Kulka abil kaugele jõuda.

Nool vahetab teivast

Iga riik näitas ka oma Birminghami sise MM-ile sõitjat. Eesti sprinter Argo Golberg ei võistelnud, küll tegid Balti matšil kaasa Läti medalilootus tõkkejooksus Stanislavs Olijars ja Leedu sprinter Agne Visockaite, kes mõne päeva eest jooksis 60 meetris maa rekordiks 7,32.

Erki Nool võistles tõkkejooksus ja teivashüppes. "Kehv päev. Nii viletsalt kui 8,32 pole ma tõkkeid viimastel talvedel jooksnud. Pidin imetlema Indrek Turi selga. Birminghamis võtan vana teiba jälle välja. Uus Nordic jääb paindest välja tulekuga hiljaks, mul läheb keha juba asendist välja. Usk sise MM-i medališanssi on aga täiesti olemas," nentis Nool, kes ületas teibas 5.00 ja 5.20 esimesel katsel, kuid 5.40 tuli kolmel korral maha.

"Kaks sihti mul tõkkejooksus oli. Teha isiklik rekord ja edestada Erkit, kellele Eesti omadel kaotasin. Läks korda," rõõmustas Turi, kes oli teivashüppes teine, olles 4.90 ületamisele väga lähedal.