Mäng tehti ära viie minutiga
Rakvere viskas 71 punkti, nad mängisid päris hästi positsioonimängu. Tartu jäi aga Rakvere maa-ala kaitse vastu hätta. Kohtumine oli muidu päris võrdne, aga kui Ülikool hakkas kiiremini palli üle viima, tuli vahe ka sisse. Mäng tehti tegelikult ju ära viie minutiga.
Samal ajal näitas Rakvere, et ei Tartu ega Kalev/Cramo tohi neid alahinnata. Kui kõik mehed terved on ja Tarva lätlased, keda on nii mitu, et ma ei oska niipalju lugedagi, oma taseme välja mängivad, on nad kindlasti konkurendid.

Kui vaadata Ülikooli hooaega, siis minu teada ei öelnud Balti liiga ambitsioonikaid eesmärke välja mitte Visnapuu, vaid klubi. Olen aru saanud, et tähtis oli klubi areng pikemas perspektiivis. Samas, tulevikuvõistkonda võiks arendada duublis, sest Tartu on harjunud võitma esikohti. Loomulikult saan aga ka aru, et piirid seab eelkõige eelarve.

Eelmise hooajaga võrreldes ei ole meeskond väga palju nõrgem. Georgi Tsintsadze oli küll mees, kes oli alati pingilt võtta ning ilmselt oli ka Callistus Eziukwu tsipake kobedam kui Bill Amis. Seda on püütud ka kommunikeerida, et sel aastal on väga oluline Eesti poistele mänguaega anda ja näha, kas neis on sisu. Esialgu seda liini ka jätkatakse.

Tartu Ülikool    82 - Rakvere Tarvas    71, Eesti meistrivõistlusedTartu, TÜ spordihoone

Tartu Ülikool: Vallo Allingu 15, Silver Leppik 15, Rain Veideman 13, Bill Amis 13, Marek Doronin 13 punkti

Rakvere Tarvas: Kaspars Cipruss 28, Viljar Veski 15, Valmo Kriisa 10 punkti

Visketabavus:  47,2% vs. 42,1%; lauapallid: 33 – 25