Järelkasv 2006 koondab endasse lootustandvad neiud ja noormehed vanuses 20-23. Meeskonnale tagatakse treeningettevalmistus ja võistlusreisid. Üheks juhendajaks ja nõuandjaks on lubanud asuda Mati Alaver. Meeskond komplekteeritakse konkreetsete tulemuskriteeriumide alusel mais 2002, mis igal aastal vaadatakse üle vastavalt sportlaste tulemustele.

"Noorte suusatajate raskeim aeg on 20-23 eluaastad. Sellel perioodil on kõige rohkem loobujaid, põhjused on suurelt jaolt materiaalsed," osutas suusaliit. "Täna on meil andekaid noormehi ja neidusid, kes on väljunud juuniori east (18-19 aastat). Juunioride jaoks on suusaliidul olemas juunioride koondis, mille raames on tagatud nii treeninglaagrid kui võistlusreisid."

Järelkasv 2006 eesmärk on pakkuda andekatele noortele sujuvat üleminekut A-koondisse ja aidata neil raske aeg üle elada.

Enne 15. aprilli suurimale toetajale paneb suusaliit välja tasuta reisi suusatamise maailmameistrivõistlustele Val Di Fiemmes 2003. aasta veebruaris koos Eesti suusadelegatsiooniga. Enne 15. aprilli toetajate vahel loositakse välja Veerpalu ja Mae autogrammidega pilte (20) ning suveniirsuuski (10)

Toetajate nimed avaldatakse.