Pinget tekkis ainult viimase geimi lõpus, kui Audentes/Hermann vähendas vahe minimaalseks 21:20 ja 24:23, kuid otsustavatel hetkedel oli Sylvestyer kindlam.

Võitjate juhendaja Laimons Raudsepp oli pärast mängu väge täis. “Luban meeskonna nimel, et järgmine hooaeg tuleb kõvem, parem ja ilusam!” hõikas Raudsepp fännidele.

“Eesmärk finaali pääseda, jäi kahjuks täitmata,” möönis Raudsepp. “Kuid üldmänguline areng oli suur. Mullu kaotasime Tartu Pere Leib/Cibusele kõik mängud, tänavu osutasime hooaja vältel võrdset vastupanu.

Eredaimaks täheks kerkis Mihkel Sepp – minu meelest väärib ta hooaja parima mängija tiitlit.”

Audentes/Hermanni sidemängija Margus Niinemägi oli meeskonna nigelas esituses pettunud. “Tulime medali järele. Arvan, et tahtmise taha see ei jäänud. Pigem olime füüsiliselt nõrgemad,” nentis Niinemägi kurvalt.

Enamat ei soostunud Niinemägi esialgu välja tooma. “See on pikem analüüs. Tingimused heaks tulemuseks olid meile loodud. Mängijad peavad iseseisvalt analüüsima, miks nii läks,” märkis Niinemägi.

“Paljudel mängijatel ei toimunud arengut. Loodetust nõrgemalt esinesid hooaja vältel Eivo Īuravljov ja Andris Õunpuu. Viimastes mängudes käis platsil teine koosseis, kui oleme treeningutel harjutanud,” lisas ta.

Raudsepp sõitis eile öösel klubi toetajatega Peterburi vaatama Venemaa meistrivõistluste mänge. “Seal paneme paika järgmise hooaja visiooni ja sellest sõltub, kas värbame ka leegionäre,” lausus Raudsepp.

Täna kell 15 kohtuvad Tartu Ülikooli spordihoones teises finaalmängus ESS Pärnu VK ja Tartu Pere Leib/Cibus. Esimese kohtumise võitsid pärnakad 3:1.