Läti meistrivõistluste arvestuses on klasse kolm: 1600, Super 2000 ja Open. Lisaks võisteldakse ka krossikartidel karikavõistluste arvestuses. Balti meistrivõistlused toimuvad teatavasti Division 3A bagidele.

Bagikrossi sarjas on aktiivselt terve hooaja vältel kaasa teinud ka eestlased, kes kõik eeldatavasti Tääksi etapil osalevad. Maido Ruusmann juhib sarja enne Tääksi osavõistlust 12 punktise eduga konkurentide ees. Palju ebaõnne kogenud Aivo Allik ja Kristjan Rajamäe on vastavalt kaheksandal ja kümnendal kohal. Hea õnne korral on neilgi võimalus oma positsiooni mõne koha võrra parandada, sest punktivahed pole eriti suured. Esialgu on ennast kirja pannud 12 bagisõitjat, kellest peale eelpool nimetatud kolme eestlase ülejäänud on lätlased.

Siiski pole D3A arvestus ainus, kus eestlased võistlevad. Eelregistreerunud on 10 osaleja seas näiteks krossikartidel võistlevad Peep Langeproon ja Viljar Aros. Samuti saab loodetavasti pöialt hoida eestlastele klassis 1600, kus startimas Janno Ligur, Joel Alliksaar ja Andre Kurg.

Sõitjate jaoks hakkab võistluspäev kell 8 hommikul registreerimise ning autode tehnilise kontrolliga. Pool tundi hiljem algavad treeningsõidud ning 10 järgnevad ajasõidud. Finaalsõitudega tehakse algust kell 12.

Pilet pealtvaatajatele maksab 50 krooni.

Vaata lisaks:
www.taaksikross.com

RALLY.EE