"Klubi debüüthooaeg meistriliigas oli igati edukas, mille juveeliks võib pidada kevadist 1:0 võitu meistriks kroonitud FC Levadia üle," märkis Kalevi juhatuse liige Reio Ojavere. "Sellest võidust olulisem on aga see, et Eesti edukaim amatöörvõistkond on juba praeguseks kogunud 40 punkti ja see võib laupäeval veel kasvada, ületades hooaja alguses seatud prognoosid. Niisiis on meil heameel kõiki toetajaid ning fänne kostitada laupäevase mängu järel tordi ja glögiga, kõik on teretulnud!"
 
Ojavere märkis, et esindusvõistkonna kõrval oli edukas hooaeg ka Kalevi noortevõistkondadel, kus kõige nooremad poisid võitsid E2-vanuseklassis oma alagrupi ja C1 vanuseklassi II liigas sai Kalevi võistkond II koha, tõustes uueks hooajaks esiliigasse. Kokku osales noorte meistrivõistlustel kuus Tallinna Kalevi võistkonda. Tallinna Kalevi naiskond osales Eesti meistrivõistluste kõrval teist hooaega Balti liigas, pälvides seal neljanda koha.
 
Pilet laupäevasele Kalevi ja Ajaxi vahelisele mängule maksab jätkuvalt 25 krooni, sooduspilet pensionäridele ja õpilastele 10 krooni. JK Tallinna Kalev jätkab traditsiooni, mille kohaselt saavad Eesti Spordiseltsi Kalev Veteranide Ühenduse liikmed ja Eesti Jalgpalli Liidu litsentseeritud kohtunikud mängule tasuta.
 
JK Tallinna Kalev tänab oma sponsoreid ja koostööpartnereid: Viking Line, Nike, Kinema, Maksimarket, Celander, Värska Vesi, Topmed,  Aktaprint, Whirlpool, Kiilto, Horizon Travel, Pristis, KTM Disain, Olympus Eesti, Masku, Baltic Clean, Fastleader, CarStop, Fossil, Bossa, Postimees, Carlsberg, Persil, Enter, Securitas, Amserv Auto, SOL, TDK, Addinol, Villemi pubid, Systemair, Lavazza, Maxim, Delipap OÜ, Salva Kindlustus, Gerdmans, Kalevi Keskstaadion, Eesti Jalgpalli Liit ja Tallinna linn.

JK TALLINNA KALEV