PAIDE FC FLORA LINNAMEESKOND - TALLINNA FC LEVADIA II
Kell 11 Sportland Arena (Asula 4c, Tallinn). Kohtunikud: Ainar Kuusk - Heigo Paglant, Martin Salong.

"Mäng on eelmise aasta Esiliiga võitjaga! Alles see näitab meie võistkonna tegelikku potentsiaali," selgitas Paide FC Flora linnameeskonna peatreener Viktor Mets. "FC Levadia tuleb kindlalt kolme punkti võtma, meie aga anname endast parima, et seda ei juhtuks," märkis Paide võistkonna ründaja Rauno Rikberg.

"Esiliiga uustulnuk Paide FC Flora linnameeskond alustas hooaega kindlalt ning tekitas sellega üksjagu elevust. Läheme neile külla ja vaatame järgi, mis masti meestega on tegemist. Viimases mängus kasutasime päris hästi oma väravavõimalusi ja kui seekord sama tublid oleme, siis suudame ka võita," kommenteeris FC Levadia II peatreener Urmas Hepner. Levadia duubelvõistkonna kaitsja Aleksei Panin lisas: "Tahame kohtumise võita ja oma tabeliseisu parandada."

TALLINNA FC TVMK II - FC KURESSAARE
Kell 14 Lasnamäe Kergejõustikuhalli kunstmuruväljak (Punane tn 45, Tallinn). Kohtunikud: Maaren Olander - Artur Telling, Pille Raadik.

"Mäng liidriga lubab oodata pingelist vastasseisu," ennustas FC TVMK II peatreener Aleksei Kapustin. "Meeskond on valmis rohkemaks kui selleks, mida on näidatud eelnevates mängudes. Antud mäng on sobivaks võimaluseks seda tõestada," lausus väravavaht Daniil Savitski.

FC Kuressaare peatreener Jan Važinski: "Meid ootab ees esimene mäng duubelmeeskonna vastu ning koduväljakul on nad alati tugevama koosseisuga. Lisaks peaks see mäng näitama, kas suudame jätkata sarnaselt esimestele mängudele, kuna reaalne on, et vastane on palju tugevam." Saarlaste ründaja Martti Pukk: "Tuleb vältida igasugust alahindamist ning samamoodi jätkata - hoiame taga nulli ja võit peaks käes olema!"

VALGA FC WARRIOR - TARTU JK MAAG TAMMEKA II
Kell 14 Sportland Arena (Asula 4c, Tallinn). Kohtunikud: Taavi Tüvist - Aron Härsing, Marko Leevand.

"Loodame, et see mäng tuleb parem kui eelmine!" kommenteeris FC Warriori peatreener Zaur Tšilingarašvili. "Maag Tammeka tegi eelmises voorus väga hea mängu, aga meie tegime parema! Tuleb kõva võitlus!" arvas poolkaitsja Jaan Kekišev.

JK Maag Tammeka peatreener Norbert Hurt: "Kui meeskond võtab ühise otsuse vastu, et nüüdsest on aeg hakata võimalusi väravateks vormistama, siis on kõik võimalused olemas mängu võitmiseks. Kindlasti on tegu noore ja perspektiivika vastasega. Ma usun, et tuleb huvitav mäng." Tartlaste pallur Siim Tenno: "Mäng Flora vastu andis meile palju enesekindlust: suutsime esiliiga ühe suurima favoriidi vastu väga hästi mängida ja üritame seekord kõik oma võimalused ära realiseerida. Me ei tohi oma vastast alahinnata, aga kindlasti läheme pühapäeval Tallinnasse head mängu näitama, sest me ei karda kedagi."

RAKVERE FC FLORA - LASNAMÄE FC AJAX
Kell 14 Rakvere kunstmurustaadionil (Võidu 67, Rakvere). Kohtunikud: Raivo Lattik - Maikel Mikson, Sten Klaasen.

"Kuigi kohtuvad kaks seni vaid kaotusi tunnistanud meeskonda, ei saa väita, et tegu oleks võrdsete vastastega. Ajax on meile sama raske vastane kui Paide või Kuressaare. Samas on tegu meie esimese kodumänguga ja läheme igal juhul punktide pärast võitlema!" lubas Rakvere FC Flora peatreener Mati Pari.

FC Ajaxi peatreener Boriss Dugan: "Meeskond mängib suure tahtega. Meil on olnud palju väravavõimalusi, aga ei ole suutnud neid realiseerida. Loodan, et juba eelseisvas mängus tuleb edu. Ma olen rahul võistkonna distsipliiniga. Edu on nüüd mängijate kätes." Ajaxi poolkaitsja Deniss Jõgiste: "Õnn peab tulema lõpuks ometi ka meie õuele. Rakveresse sõidame, et näidata ilusat ja tehnilist mängu, mis toob meile lõpuks ometi edu ja võidu."

TALLINNA FC FLORA II - KIVIÕLI TAMME AUTO
Kell 17 Sportland Arenal (Asula 4c, Tallinn). Kohtunikud: Aivar Israel - Gunnar Nuuma, Kaupo Õismaa.

"Esmane ülesanne on näidata võimetele vastavat jalgpalli! Kas sellest kogenud Kiviõli meeskonna vastu ka võiduks piisab, näitab mäng ise," sõnas FC Flora II peatreener Erki Kesküla. "Arvan, et tuleb tasavägine mäng, kuid suudame oma paremuse maksma panna," ütles poolkaitsja Siim Luts.

Tamme Auto peatreener Pavel Kondratjev: "Tuleb väga raske kohtumine, aga usun, et meeskond suudab pakkuda tasavägise mängu." Kiviõli poolkaitsja Sergei Burov lisas: "Eelmises kohtumises näitasime, et oskame mängida ilusat jalgpalli. Võidu saavutamiseks peavad kõik mängijad maksimaalselt pingutama."

EJL-i PRESSITEENISTUS