Kiireim oli Petter Solberg, järgnesid Loeb ja Sordo.

Kokkuvõttes juhib Loeb, teine on Sordo (+8,5) ja kolmas Latvala (+43,8).

Tänak jõudis kuidagi finišisse, aga kaotas parimatele üle 20 minuti.

Ebaõnn tabas ka Kruudat, kes kaotas neli ja pool minutit. Juba 3. katse järel kurtis Kruuda WRC raadio andmetel, et autol on probleeme käigukastiga ja pidurid hakkavad ära kaduma.

Kolmas kiiruskatse:

Loeb võitis kolmanda katse järjest ja juhib Sordo ees 8,2 sekundiga. Kahele kiiremale järgnevad Jari-Matti Latvala ja Mikko Hirvonen, kes kaotavad Loebile vastavalt 37 ja 40 sekundiga.

Mitsubishil kihutav Ott Tänak (+5.13) on P-WRC klassis loovutanud ühe koha ja on viies, kaotades selle sarja liidrile Araujo/Ramalhole 31,5 sekundiga.

Karl Kruuda on hetkel J-WRC arvestuses kuues, kaotades sarja liidrile 1.29-ga.

Päeva algus:

Avakatse ebaõnnestus Petter Solbergil, kes lõhkus rehvi ning kaotas liidrile juba kahe ja poole minutiga. Loeb võitis kaks esimest katset ja juhtis Sordo ees 6,7 sekundiga.

Ott Tänak oli avakatse järel kokkuvõttes 19. (+1.43), kuid P-WRC sarjas jagas esikohta. Kuna avakatsel toimus avarii, mis jättis masinad seisma, siis said paljud sõitjad (k.a. Tänak) sama aja ehk kaotuse liidrile 1.43.

Teise katsega langes Tänak oma klassis neljandaks, kaotades Loebile 3.29. Kokkuvõttes oli eestlane 27. kohal. Oma klassi liidrile Araujo/Ramalhole kaotasid Mitsubishil kihutavad Tänak/Sikk 13,6 sekundiga.