Esimeses geimis kulges punkt-punkti heitlus seisuni 22:21. Seejärel servis Kristjan Sikaste auti, oli küll järgmisel rünnakul edukas, kuid Martti Rosenblatti rünnak ja Raimo Pajusalu löök auti lõpetasid geimi (25:22).

“Mitte midagi ei tulnud välja,” kurtis Audentese peatreener Juha Lantto. “Tegime kaheksa serviviga, kuid õnneks vastas Audentes samaga,” lausus Pere Leiva juhendaja Alar Kaljuvee.

Teine geim kulges võrdselt seisuni 22:23. Sikaste lõi palli maha ja Priit Luik blokki – 1:1. Kolmandas geimis tegi Audentes, mida tahtis: 6:2, 8:3, 16:6 ja 25:12. Viimane geim oli küll pingelisem, kuid lõpus hoidsid külalised kerget initsiatiivi. Pere Leib suutis viigistada 22:22. Audentese poolel hiilgas rünnakul Sikaste, Rosenblatt ja Rain Värton lõid blokki ning mäng läks 3:1 Audentesele.

Lantto polnud hoolealuste mänguga aga sugugi rahul. “Teise tempo rünnak on meie suurim probleem. Sikaste eksib liiga tihti, Jarmo Heuhausi löögid ei jää maha ja Keith Pupart pole ka tippvormis,” rääkis Lantto. “Rahule jään temporündajate ja sidemängija Veiko Lemberiga, kes täitis täpselt taktikalised ülesanded.”

Kaljuvee sõnul toimus murrang teises geimis. “Noored mehed Rosenblatt ja Rain Raud tegid mõlemad järjest kolm lihtsat viga. Sealt algas vähikäik. Pärast teist geimi tehtav kümneminutiline paus pole meile kunagi sobinud. Kokkuvõttes tegime normaalse partii. Sidemängija Margus Niinemägi järgis näpunäiteid ja tõstis palli võrgust kaugemale, ainult temporündajaid võinuks tihemini kasutada,” lahkas Kaljuvee.

Ojamets: geimivõit on ime

Noorenduskuuri läbi teinud Pärnu jäi Võrus alla sealsele meeskonnale 1:3. “Üllatused sünnivad juba avavoorus,” muheles võitjate peatreener Urmas Tali. “Olime stabiilsemad ja eksisime vähem. Kuid ennatlikke järeldusi on vara teha.”

Pärnu juhendaja Andrei Ojamets: “Kokkuvõttes jäime ainult viie rünnakuga plussi. Seda vaadates on ime, et üldse geimi võitsime. Ka serv oli hambutu.”

Kolmandas mängus oli Sylvester kodus üle Rakvere Aerocist 3:1.