Hubert Radke on mänginud profikorvpalli alates 1998. aastast, mil ta liitus  Anwil WÅ?ocÅ?awekiga. Erinevate Poola liiga klubides mänginud keskmängija on enamasti pakkunud vahetust põhitsentrile. Viimasel hooajal Kotwica klubis jäi Radke osaks keskmiselt 13 minutit ja selle ajaga viskas ta 4,8 punkti ja võttis 2,5 lauapalli. Enne Kotwicat mängis Radke kaks hooaega Anwilis.

Radke on mänginud ka aasta USA üliõpilasliigas NCAA.  Illinoisi Loyola meeskonnas jäi mehe saagiks viis punkti mängus.

Radke esindas  2005. aastal ka Poola rahvuskoondist mängides siis ka Eesti koondise vastu ja visates Tallinnas toimunud mängus kaks punkti.

Tarvase peatreener Andres Sõber andis pärast lühikest treeningut mängijale positiivse hinnangu. "Ta on ikka suur mees ja pehme viskega. Oskab ka korvi all mängida," ütles Sõber. "Minu jaoks on põhiline see, et ta on mänginud Poola liiga heades klubides ja saanud seal mänguaega. Poola liiga on hea näitaja."

Otsust Titi Spasojevici jäämise või mittejäämise kohta ei ole Sõbra sõnul veel langetatud. Seda, kes jääb või läheb näitavad tulevased mängud.

Kõrgetasemeline Ukko-Munkki Cup toimub sel reedel-laupäeval Helsingis, lisaks BC Rakvere Tarvasele on korraldajad kohale kutsunud Korisliiga klubid Helsinki ToPo (2006-2007 põhihooaja 4. koht), Espoo Honka (2007. a Soome meister) ning Karkkila Componenta (2006-2007 põhihooaja 8. koht). Turniir toimub sarnaselt kohalikele karikavõistlustele - reedeste poolfinaalide võitjad mängivad laupäeval turniiri võidule ning kaotajad jagavad omavahel 3.-4. koha saatuse.

Kõikidele Rakvere klubi poolehoidjatele pakume võimalust kursis olla mängu käiguga klubi kodulehel. Positiivsete tehniliste tingimuste korral ilmub 21.09.2007 www.bctarvas.ee esilehele LIVE uudis-ülekanne, mida aeg-ajalt täiendatakse. Reedene mäng, kus minnakse vastamisi Helsinki ToPo meeskonnaga, algab kell 19:00.

Kaotuse korral mängitakse laupäeval kell 14:30 ning võidu korral kell 17:00.

Infoks kõigile Tarva fännidele kes asuvad nädalavahetusel Soome Lahe põhjakaldal ning soovivad tulla mängudele kaasa elama, et turniir toimub Töölö Spordihallis ning päevapilet mängudele maksab 10 eurot.

BCTARVAS.EE